Η «γκέλα» του ΑΝΤ1 plus και η επέλαση της Γερμανού

Η «γκέλα» του ΑΝΤ1 plus και η επέλαση της Γερμανού

Ανακοινώσεις πολλές είχε η σημερινή ημέρα για λάθη, για διευκρινίσεις αλλά και για αποκατάσταση της αλήθειας

natalia
Σοβαρό το τεχνικό λάθος του ΑΝΤ1 plus σήμερα στο πλαίσιο του FIFA World Cup 2022, κατά τη διάρκεια της προβολής του αγώνα Αγγλία -Ιράν. Με σχετική ανακοίνωσή του το ΑΝΤ1+ ενημέρωσε τους χρήστες ότι ο αγώνας θα μεταδιδόταν στο antenna.gr. Ο ΑΝΤ1 TV αποφάσισε να αλλάξει τη ροή του προγράμματός του και να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα Σενεγάλη – Ολλανδία (18:00) μέσα από την συχνότητά του, αλλά και μέσα από το antenna.gr. Αυτό δεν αναιρεί το λάθος. Για τόσο μεγάλη διοργάνωση, την δεύτερη ημέρα, είναι σοβαρό.
ΑΝΤ1__Logo_2

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΡΤ, η οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει τα όσα ακούγονται και συγκεκριμένα για το ότι άφησε να πάρουν το Μουντιάλ τα ιδιωτικά κανάλια. Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν «Η ΕΡΤ, στον σχετικό διαγωνισμό που έγινε τον Μάιο του 2021, διέθεσε το μεγαλύτερο ποσό που είχε δοθεί ποτέ από τη δημόσια τηλεόραση για να αποκτήσει όλα τα δικαιώματα του Μουντιάλ του Κατάρ και να μεταδώσει ελεύθερα όλους τους αγώνες στα τρία κανάλια της, όπως γινόταν πάντα. Ωστόσο, για πρώτη φορά η FIFA αποφάσισε αιφνιδιαστικά να υπάρξει στην Ελλάδα και εναλλακτικός διαγωνισμός, στον οποίο μπορούσαν να μετέχουν και συνδρομητικές πλατφόρμες συνεπωμιζόμενες, έτσι, το συνολικό κόστος με τα ιδιωτικά κανάλια και αποκλείοντας για πρώτη φορά το σύνολο των τηλεθεατών από τη δωρεάν πρόσβαση σε κάποιες μεταδόσεις αγώνων». Εδώ δεν χωρά σχολιασμός, οπότε ας πάμε παρακάτω…
mundial_trophy
Κλείσιμο

Σημαντική η παρέμβαση της Πολιτείας προς το ΕΣΡ προκειμένου να προστατευθούν τα παιδιά που παραμένουν στις δομές της «Κιβωτού του κόσμου», ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς να μην επιτρέπεται στα τηλεοπτικά συνεργεία να «κατασκηνώνουν» απ’ έξω. Τρομερό πάντως το πόσο «πεινάει» η ψυχαγωγία για νούμερα αυτές τις μέρες… Φυσικά, ας ελπίσουμε ότι το ΕΣΡ θα ανταποκριθεί εντός του τρέχοντος έτους.

Τα ποσοστά της Ναταλίας Γερμανού και της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» είναι εντυπωσιακά. Και σίγουρα όχι τυχαία. Ηρεμία, χαλαρός ρυθμός, πλούσια σκαλέτα, όχι φωνές και καβγάδες, όχι εντάσεις, ποικιλία θεμάτων, χαρούμενα πρόσωπα. Δεμένη ομάδα. Γιατί αλίμονο στις παρουσιάστριες που «αδειάζουν» τις ομάδες τους δεξιά και αριστερά αλλά και… ψηλά.
Ναταλια_Γερμανου

Οι «Ρίζες» του Θανάση Ευθυμιάδη στο Mega αγνοούνται. Τι συμβαίνει άραγε;

Εγιναν «Καλλιστεία» και αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η οποία συμμετείχε στο «Big Brother». Η προσωπική μου άποψη για όλο αυτό είναι ότι προκαλεί θλίψη. Και σε σύγκριση με την λάμψη και την συνθήκη του παρελθόντος ως και απορία για τον λόγο που γίνονται ακόμη και σήμερα.

Το κουίζ της ημέρας: ποιος πρώην συνεργάτης ξανθιάς παρουσιάστριας ετοιμάζεται να επιστρέψει;


Ειδήσεις σήμερα:

«Κιβωτός του Κόσμου» - Νέα καταγγελία από 19χρονη: «Ο πατήρ Αντώνιος τα γνώριζε όλα, με χτυπούσαν»

Ρόδος: Η 45χρονη οικιακή βοηθός που έπνιξε την 75χρονη ομολόγησε άλλους δύο φόνους και μία απόπειρα δολοφονίας!

Τζορτζ Λόις: Ποιος ήταν ο «χρυσός Έλληνας» - Οραματιστής, θρύλος της αμερικανικής διαφήμισης


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης