Τζέι Λένο: Δείχνει για πρώτη φορά τα εγκαύματά του μετά το σοβαρό ατύχημα

Ο πρώην παρουσιαστής έχει υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού και θα υποβληθεί σε μια ακόμα επέμβαση τις επόμενες ημέρες

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του Τζέι Λένο που παρουσιάζουν τα εγκαύματα του παρουσιαστή μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε, όταν το ατμοκίνητο αυτοκίνητό του 1907 τυλίχθηκε στις φλόγες, την ώρα που εργαζόταν στο γκαράζ του.

Φωτογράφοι που απαθανάτισαν την εικόνα του κωμικού, πρόβαλλαν με τις εικόνες τους τα έντονα σημάδια από τα εγκαύματά του, στο πρόσωπο και στα χέρια. Όπως αναφέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, ο Λένο με χιουμοριστική διάθεση διαβεβαίωνε τους φωτογράφους ότι «όλα είναι εντάξει», ενώ αστειευόταν τονίζοντας «Χρειάζομαι μπάρμπεκιου αντί για ξεκούραση».

Ο Λένο έχει υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού και θα υποβληθεί σε ακόμα μια επέμβαση τις επόμενες ημέρες. Τα τραύματα που υπέστη κάλυψαν το πρόσωπο, τα χέρια και το στήθος του.
Έχει περάσει μόλις μία ημέρα από τότε που ο Αμερικανός παρουσιαστής, πήρε εξιτήριο από το κέντρο εγκαυμάτων, στο οποίο νοσηλευόταν μετά το ατύχημα. 

Ο γιατρός του Λένο έχει μάλιστα προειδοποιήσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ότι ο δημοφιλής οικοδεσπότης πιθανώς να υποφέρει μόνιμα από τις ουλές, που θα μείνουν ως παράσημο από τα τραύματά του. Ωστόσο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, εκείνος περιγράφεται ως «ευγενικός και ελκυστικός ασθενής».

Δείτε το βίντεο από το νοσοκομείο
Ο Τζέι Λένο στο βίντεο που είχε εξασφαλίσει το «Inside Edition» φαίνεται να υποβάλλεται σε θεραπεία υπερβαρικού οξυγόνου, καθώς συνομιλούσε με μια νοσοκόμα και κινούσε τα χέρια του, τα οποία ήταν δεμένα με επιδέσμους.

Ο παρουσιαστής έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και μεταμοσχεύσεις δέρματος, αφού μετά το ατύχημα που είχε κάηκε στον θώρακα και στο πρόσωπό του.



Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν: Θα επιτεθούμε στους τρομοκράτες από την ξηρά όταν έρθει η κατάλληλη ώρα

Αντιδράσεις στην Κίνα για τους θεατές στο Μουντιάλ χωρίς μάσκα - «Είμαστε στον ίδιο πλανήτη με το Κατάρ;»

Σε εξέλιξη ο έλεγχος της Οικονομικής Αστυνομίας στην «Κιβωτό» - Σημαντικά τα πρώτα ευρήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr