Madwalk 2022: Βίντεο και φωτογραφίες από τα παρασκήνια του θεσμού που ενώνει τη μουσική με τη μόδα

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους καλλιτέχνες στο γήπεδο TAE KWON DO

Το Madwalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project έρχεται για 12η συνεχόμενη χρονιά και θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο MEGA.

Το γήπεδο TAE KWON DO θα φιλοξενήσει στις 13 Δεκεμβρίου τον θεσμό που ενώνει τη μουσική με τη μόδα. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μαριέττα Χρουσαλά, ενώ τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Αντώνης Δημητριάδης.

Το «Πάμε Δανάη» βρέθηκε στα παρασκήνια της λαμπερής βραδιάς και συνάντησε τους καλλιτέχνες, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής.

Η Καλομοίρα δεν έκρυψε την χαρά της για την επιστροφή της στην Ελλάδα αλλά και στην τηλεόραση: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι φέτος στο Madwalk. Αυτό που θα φορέσω είναι μαγικό, είναι όμως έκπληξη και δε θα σας πω. Μια φορά που ήμουν στην σκηνή, κάνοντας μια έντονη κίνηση, πέταξα καταλάθος το μικρόφωνο. Βάζω πάντα ένα φυλαχτό στα ρούχα μου» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Τώρα που μεγάλωσα, είμαι 37 χρόνων, νιώθω πως είμαι επιτέλους στο σώμα μου. Τα παιδιά μου δεν έχουν καταλάβει ότι είμαι τραγουδίστρια. Με πήραν τώρα τηλέφωνο και μου ζητούσαν μπανάνες» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο 

Η Δανάη Λιβιεράτου μίλησε επίσης για τη σχέση της με τη μόδα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα είμαι στο Madwalk. Είναι μεγάλη μου τιμή. Μου αρέσει να ακολουθώ την μόδα. Παίρνω ιδέες από κοπέλες celebrities. Η μητέρα μου δεν είναι από τους πρώτους ανθρώπους, που θα ρωτήσω γι’ αυτά που φοράω» δήλωσε.

Όσον αφορά στο τραγούδι η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου τόνισε: «Από 4 χρόνων ξεκίνησα να τραγουδάω και κατάλαβα ότι κάτι μου λέει αυτό στην ψυχή μου, δεν πιστεύω ότι επηρεάστηκα από την καριέρα του πατέρα μου».

Τέλος, η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε πως έχει υποπέσει σε στιλιστικό ατόπημα: «Εννοείται έχω πέσει σε στιλιστικό ατόπημα, βλέπω φωτογραφίες και λέω τι σκεφτόμουν τότε; Έχω δώσει πολλά χρήματα για εμφανίσεις μου, έχω χάσει τον λογαριασμοί».

Ο φωτογραφικός φακός συνάντησε επίσης τους καλλιτέχνες τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδό τους από το γήπεδο TAE KWON DO, όπου αναμένεται να φιλοξενηθεί η μεγάλη «συνάντηση» μόδας και μουσικής.

Δείτε φωτογραφίες 
Αναστασία Δημητρά
Μαρία Σολωμού
Mente Fuerte
Mente Fuerte
Έλλη Κοκκίνου
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Good Job Nicky
Καλομοίρα
Κική Τσόλκα και Αναστασία
Κική Τσόλκα
Δανάη Λιβιεράτου
Η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης
Οι σχεδιαστές που θα συμμετάσχουν στο σόου είναι οι: Atelier Loukia, Celia Kritharioti, Dante, Lena Katsanidou, Maison Faliakos, Nadia Rapti, Parthenis, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos και τα fashion brands: 5226 by Celia Kritharioti, adidas, answear.gr, Jack & Jones, MOUTAKI, Pandora, Pink Woman, Rich Girl Boudoir.

Στη σκηνή θα βρεθούν οι Μαρία Μπεκατώρου, DJ Αντώνης Δημητριάδης, Alcatrash, Danae Livieratou, Daphne Lawrence, Dat Lilly, Demy, FY, good job nicky, Josephine, Kid Moxie, KINGS, Klavdia, Leon of Athens, Marseaux, Mc Daddy, Mente Fuerte, Stefania, Αναστασία, Δήμος Αναστασιάδης, Έλλη Κοκκίνου, Καλομοίρα και Τάνια Μπρεάζου.

Επιπλέον, στο stage θα ανέβουν για να παρουσιάσουν special acts ο Κωνσταντίνος Αργυρός, o Σάκης Ρουβάς, η ΤΑΜΤΑ και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Το μεγάλο φινάλε του σόου έχει αναλάβει η Άννα Βίσση.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Madwalk 2022 by Serkova-The Fashion Music Project συνεχίζεται στο www.madwalk.gr

Φωτογραφίες άρθρου: NDPPHOTO/ Παναγιώτης Κουφαλέξης 


Ειδήσεις σήμερα:

«Γάμος αλά ελληνικά» μεταξύ δύο γυναικών που έστησαν παραδοσιακό γλέντι στον Καναδά


Η έρευνα που αποκάλυψε τα €750.000 στην Καϊλη - Πώς έγινε η επιχείρηση των Βέλγων

«Θόλωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε» είπε η 17χρονη για την δολοφονία της 23χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr