«Η Μέγκαν έκανε αυτοκτονικές σκέψεις και δεν μπορούσα να τη βοηθήσω», λέει η μητέρα της

Η Ντόρια Ράγκλαντ μίλησε στο ντοκιμαντέρ της του ζευγαριού που προβάλλεται στο Netflix

Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ ξέσπασε σε δάκρυα καθώς σε δηλώσεις της είπε ότι ένιωθε πως «δεν μπορούσε να την προστατεύσει» όταν η κόρη της έκανε σκέψεις αυτοκτονίας.

Η Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία ζει κοντά στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στην Καλιφόρνια, σκούπισε τα δάκρυά της και είπε δεν μπορούσε να βλέπει την κόρη της να υποφέρει ψυχολογικά όσο ζούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Ράγκλαντ έκανε τις αποκαλύψεις στο τέταρτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ του ζευγαριού στο Netflix, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα.


Η Ντόρια που έδειχνε μελαγχολική είπε: «Το ότι θα σκεφτόταν πραγματικά να μην θέλει να είναι εδώ, αυτό... δεν είναι εύκολο να το ακούσει μια μαμά. Ξέρετε. Και δεν μπορώ να την προστατεύσω. Δεν μπορώ να την προστατέψω».

Μιλώντας σε ένα μεταγενέστερο επεισόδιο, η Ντόρια αποκάλυψε επίσης ότι γνώριζε «το άγχος που είχαν. Ήταν σαν να έτρεχαν να ξεφύγουν».

Τα έξι επεισόδια του ντοκιμαντέρ των Sussexes – το οποίο αποτελεί μέρος της συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix - έγινε το πιο δημοφιλές ντοκιμαντέρ μέσα σε μια εβδομάδα, κάνοντας στο ντεμπούτο της με 81,55 εκατομμύρια ώρες προβολής.


Ειδήσεις σήμερα:

Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας από σήμερα - Πού αναμένονται βροχές

Σήμερα η κηδεία του 16χρονου Ρομά - Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ για νέα επεισόδια

Γεωργιάδης για καλάθι του Άη Βασίλη: Τριάντα είναι οι αλυσίδες παιχνιδιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr