Σασμού: Η «Αιμιλία» μιλά για τον ρόλο της - «Ο γάμος της αρχίζει να υπονομεύεται από τον Παύλο»

Σασμού: Η «Αιμιλία» μιλά για τον ρόλο της - «Ο γάμος της αρχίζει να υπονομεύεται από τον Παύλο»

«Ως άνθρωπος ειλικρινής και δίκαιος διστάζει να συνεχίσει να ζει όπως πριν και γρήγορα θα αποφασίσει να δώσει μια λύση» συμπλήρωσε η Γιώτα Φέστα

sasmos_giota_festa
H Γιώτα Φέστα, η τηλεοπτική «εισαγγελέας» του «Σασμού» μίλησε για τη σειρά και τον ρόλο της.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και αποκάλυψε πως για χάρη της αγάπης που νιώθει για τον Παύλο, θα έρθει αντιμέτωπη με την παρανομία.

Ο Παύλος, ο έρωτάς της, τον οποίο νόμιζε νεκρό για 20 χρόνια, δεν ξεχνά τη βεντέτα με τους Σταματάκηδες, γεγονός που θα βάλει κι εκείνη στη μέση.

Μάλιστα, ο δεύτερος γάμος της θα περάσει μεγάλη κρίση. Όπως αναφέρει η ηθοποιός: «Ο γάμος αρχίζει να υπονομεύεται από την παρουσία του Παύλου. Η αγάπη του Παύλου και η δική της για αυτόν, πολύ γρήγορα θα ρίξουν τα τείχη, με τα οποία έχει περιβάλει τη ζωή της».

«Ως άνθρωπος ειλικρινής και δίκαιος διστάζει να συνεχίσει να ζει όπως πριν και γρήγορα θα αποφασίσει να δώσει μια λύση. Από την άλλη, η Αιμιλία είναι μια προσωπικότητα με ορθολογιστική σκέψη και δεν ξέρουμε πώς θα αντιμετωπίσει όλες αυτές τις εμμονές του Παύλου με τις βεντέτες και την εμπλοκή τους σε έναν κόσμο μυστήριο και ασαφή», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Κλείσιμο
Τέλος, ανέφερε πως ο χαρακτήρας της στον «Σασμό» θα ξεκινήσει να αντιμετωπίζει μεγάλα διλήμματα, σχετικά με το επάγγελμά της, όταν μάθει κάποια πράγματα για τον άνδρα που αγαπά.

«Νομίζω πως η Αιμιλία θα αρχίσει να αντιμετωπίζει μεγάλα διλήμματα όσον αφορά την εισαγγελική της ιδιότητα, αλλά και την ιδιοσυγκρασία της, όταν θα αρχίσει να έχει πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Παύλου», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Μια ώρα έδινε εξηγήσεις η Καϊλή, το απόγευμα η απόφαση - Δεσμεύτηκε το οικόπεδο στην Πάρο

Νοσοκόμα περιγράφει τι κάνουν οι άνθρωποι πριν πεθάνουν

Έγινε η χριστουγεννιάτικη κλήρωση για τη σούπερ φορολοταρία - Δείτε αν κερδίσατε 100.000 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης