Ο Αργύρης Πανταζάρας επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με μία ανάρτηση στο Instagram.
Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα στη δημοφιλή σειρά του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών» δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται αγκαλιασμένος με την αγαπημένη του.
Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανάρτησε ένα στιγμιότυπο στο κτίριο Τσίλλερ του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο αγκαλιάζει τη Σίσσυ Τουμάση.
Πρόσφατα, οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν μαζί στην Ιταλία, από όπου και μοιράστηκαν με τους ακόλουθούς τους πολλές φωτογραφίες, που φούντωσαν τις φήμες που τους θέλουν μαζί.
Στο παρελθόν, είχαν συνεργαστεί στην παράσταση «Ιt’s not Romeo and Juliet», την οποία σκηνοθετούσε ο Αργύρης Πανταζάρας. Όπως όλα δείχνουν, ήρθαν πολύ κοντά εκείνο το διάστημα.
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!