Μπόκοτα για Καπουτζίδη: «Δεν χρησιμοποιείς το μικρόφωνο του καναλιού που είσαι για να απαντήσεις, είναι αθέμιτο»

Η παρουσιάστρια σχολίασε την απάντηση του ηθοποιού στον αέρα της Eurovision, με αφορμή την «επίθεση» που δέχτηκε για τη σεξουαλικότητά του

Η Δάφνη Μπόκοτα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην απουσία της από την τηλεόραση. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια σχολίασε τους Γιώργο Καπουτζίδη και Μαρία Καζάκου που είχαν αναλάβει μέχρι και πέρυσι τον σχολιασμό της Eurovision.

Όπως ανέφερε η Δάφνη Μπόκοτα η σχέση της με την κρατική τηλεόραση έληξε άδοξα και έκτοτε παραμένει μέσα της ανοιχτή μία πληγή: «Ήμουν μαγκωμένη γιατί η σχέση μου με την ΕΡΤ έληξε λίγο άδοξα, απότομα κι άσχημα. Εμένα με άφησε με μια μικρή πληγούλα, δεν το κρύβω. Θα μπορούσα να μην κάνω ρήξη για την Eurovision και να καθίσω ήσυχη και να ήμουν σίγουρη πως θα είμαι την επόμενη χρονιά εκεί που ήμουν. Έκανα όμως ρήξη γιατί ενοχλήθηκα και τελικά είχα δίκιο. Στην ΕΡΤ και στην Eurovision ήμουν με μισθό και μόνιμος υπάλληλος. Ο μεγαλύτερος μισθός ήταν 2.800 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα έκανα την Eurovision. Γιατί χτυπιόμουν εγώ όταν μετά τα χρήματα έρεαν και άρχισαν τα συμβόλαια…».

Δείτε το βίντεο 


Στη συνέχεια των δηλώσεών της η παρουσιάστρια μίλησε για τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Δεν μπορώ να σχολιάσω συνάδελφο. Για να το κάνουν τόσα χρόνια προφανώς καλά θα το κάνουν. Σε προσωπικό απαντάς επί προσωπικού, δεν χρησιμοποιείς το μικρόφωνο του καναλιού που είσαι για να απαντήσεις. Είναι αθέμιτο νομίζω. Δηλαδή αν κάποιος μου έστελνε στο κινητό μου, είσαι ηλίθια, θα έπρεπε να πω στην Eurovision δεν είμαι ηλίθια αλλά πανέξυπνη φίλε; Το ίδιο δεν είναι;» τόνισε η Δάφνη Μπόκοτα για την απόφαση του Γιώργου Καπουτζίδη να απαντήσει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού σε μήνυμα που έλαβε.

Το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη στη Eurovision
Την ώρα που ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε τον 66ο διαγωνισμό της Eurovision μαζί με τη Μαρία Κοζάκου, αναφέρθηκε σε έναν χρήστη, ο οποίος σε σχόλιό του τον χαρακτήρισε «κακιά αδερφή».

«Αυτή ήταν η Κορνίλια Τζέικομπς από τη Σουηδία. Πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο, είναι ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, δεν είπα τίποτα, κύριος. Γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό» είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη λεκτική «επίθεση» που δέχτηκε: «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη. Και μη σοκάρεστε, αυτά πρέπει να τα συζητάμε και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, τότε δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Ασφυκτικό θάνατο έδειξε η νεκροψία για το 11 μηνών βρέφος που βρέθηκε νεκρό στον Αλιάκμονα

Όλα έτοιμα στο γήπεδο της Σάντος - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Πελέ

Politico για Ερντογάν: Σχεδιάζει πολέμους για να γαντζωθεί στην εξουσία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr