O Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, μετά από καιρό και οι τηλεοπτικές κάμερες τον εντόπισαν για να εξασφαλίσουν μερικές δηλώσεις του.
Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ μίλησε στις κάμερες και απόσπασμα από το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».
Αρχικά, αναφέρθηκε στον λόγο που θέλει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Απέχω από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί με κούρασε όλο αυτό. Κάθομαι και βλέπω τα νέα παιδιά, αλλαγή σκυτάλης. Υπήρξε μια περίοδος που με έπαιρναν όλα τα κανάλια και με κούρασε αυτό το πράγμα. Άλλαξα κινητό και είμαι στην ησυχία μου», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpng0yudfxlt)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους γονείς του και δήλωσε πως πλέον, βλέπει τις ταινίες τους όχι σαν γιος τους, αλλά σαν τηλεθεατής.
Όσο για την ταινία «Aliki, my love» που προβλήθηκε φέτος για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, δήλωσε: «Την είχα δει. Όπως είδατε, η Αλίκη θα μπορούσε να τα καταφέρει και στο εξωτερικό. Τα αγγλικά της ήταν εξαιρετικά. Για κάποιους λόγους όμως, έμεινε στην Ελλάδα».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.