Πρίγκιπας Χάρι: «Δανείστηκε» τη στολή του «Mad Max» από τον Τομ Χάρντι για να πάει σε πάρτι

«Μακάρι να μπορούσα να έχω αυτή τη μεταμφίεση κάθε μέρα» έγραψε στα απομνημονεύματά του

Ο πρίγκιπας Χάρι, αποκάλυψε πως δανείστηκε τη στολή Mad Max του ηθοποιού Τομ Χάρντι για μια μυστική βραδινή έξοδο για το Χάλογουιν.

Στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Spare» τα οποία κυκλοφόρησαν ο δούκας του Σάσσεξ περιγράφει λεπτομερώς την τελευταία του βραδινή έξοδο με την τότε φίλη του, νυν σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, προτού η σχέση τους διαρρεύσει στον Τύπο.

Το ζευγάρι, που βρισκόταν στο Τορόντο εκείνη την εποχή, είχε γιορτάσει με μια μικρή ομάδα στενών φίλων στο Soho House σε πάρτι για το Χάλογουιν με θέμα την αποκάλυψη.

Ο Χάρι, ο οποίος είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο του για να βοηθήσει με το κοστούμι για την έξοδο, γράφει στα απομνημονεύματα: «Για βοήθεια με το κοστούμι μου, απευθύνθηκα σε έναν φίλο, τον ηθοποιό Τομ Χάρντι, προτού φύγω από το σπίτι. Του τηλεφώνησα για να τον ρωτήσω αν μπορούσα να δανειστώ το κινηματογραφικό κοστούμι του από την ταινία Mad Max».

«Το πάρτι ήταν δυνατό, σκοτεινό, με μεθύσι, ιδανικό. Η Μεγκ περνούσε από τα δωμάτια, αλλά κανείς δεν κοίταξε. Μακάρι να μπορούσα να έχω αυτή τη μεταμφίεση κάθε μέρα»
πρόσθεσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Γνωμοδότηση Αρείου Πάγου: Δεν έχει αρμοδιότητα η ΑΔΑΕ στην ενημέρωση για παρακολουθήσεις

Σε ψυχιατρική εξέταση υπεβλήθη η 29χρονη που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Χάρι: «Η Μέγκαν έκλαιγε με λυγμούς στο πάτωμα μετά από καβγά με την Κέιτ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr