Διονυσία Γεωργιάδου: «Το μητρικό ένστικτο κάνει κύκλους σε μένα, τώρα κοιμάται βαθιά»

Διονυσία Γεωργιάδου: «Το μητρικό ένστικτο κάνει κύκλους σε μένα, τώρα κοιμάται βαθιά»

«Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ στο παρελθόν να αποκτήσω ένα παιδί» ανέφερε η σύντροφος του Πάνου Νάτση, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα

Gwrgiadou
Η Διονυσία Γεωργιάδου παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για τον γάμο, τη μητρότητα, αλλά αποκάλυψε και ένα ακραίο περιστατικό που της έχει συμβεί κατά το παρελθόν.

Όσον αφορά στη συντροφικότητα και στο ενδεχόμενο ενός γάμου, η σύντροφος του Πάνου Νάτση, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, ανέφερε: «Μου αρέσει πάρα πολύ η συντροφικότητα, τα υπόλοιπα είναι όπως τα βλέπει ο καθένας. Εγώ δεν είχα ποτέ την ανάγκη να ντυθώ «τούρτα», δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Είμαι πολύ πιο εναλλακτικός τύπος ούτως ή άλλως. Το μητρικό ένστικτο κάνει κύκλους σε μένα, τώρα κοιμάται βαθιά».

Μιλώντας για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί: «Το θεωρώ πολύ εγωιστικό, το έχω σκεφτεί. Τώρα είμαι στο όχι. Είμαι πολύ υπέρ της υιοθεσίας, παρά με το ζόρι και εκβιαστικά να προσπαθήσεις να διαιωνίσεις το DNA σου. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ στο παρελθόν να αποκτήσω ένα παιδί».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpog536u1d4h)
Κλείσιμο


Τέλος η Διονύσια Γεωργιάδου μίλησε για ένα ακραίο περιστατικό που έχει συμβεί στη ζωή της: «Έχω φέρει μία παραμάνα από βοηθό στο κεφάλι ενός πελάτη. Όπως ήταν μαζί με όλα τα ποτά, τις σόδες και τα παγάκια τη γύρισα πάνω στο κεφάλι ενός πελάτη. Το άξιζε όμως. Μου έκανε περίεργα σχόλια για το σώμα μου, ξέφευγαν του ορίου που έχω εγώ».

Ειδήσεις σήμερα:

Γνωμοδότηση Αρείου Πάγου: Δεν έχει αρμοδιότητα η ΑΔΑΕ στην ενημέρωση για παρακολουθήσεις

Σε ψυχιατρική εξέταση υπεβλήθη η 29χρονη που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Χάρι: «Η Μέγκαν έκλαιγε με λυγμούς στο πάτωμα μετά από καβγά με την Κέιτ»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης