Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα πως ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει περάσει από οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίκουελ του Gladiator.
Ωστόσο, ο ατζέντης του ηθοποιού, Μπρίαν Σβάρντστρομ, αποφάσισε να βάλει τέλος στις φήμες δημοσιεύοντας ένα tweet που τελικά μόνο καλό δεν έκανε στη φήμη του Σαλαμέ.
Το πρόγραμμα ReStart της Mastercard συνδυάζει τη γαστρονομία με έναν κοινωνικό σκοπό, με στόχο την υποστήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.
Την έκθεση υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Τάσος Βρεττός, ο οποίος μέσα από τον φακό του αποτυπώνει τη σύνδεση της βιομηχανίας με την τέχνη, αναδεικνύοντας τις αθέατες διαδρομές της ελληνικής μεταλλουργίας