Στο βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό», ο τραγουδιστής βρέθηκε σε μια εκκλησία και μία από τις εικόνες πλημμύρισε με μύρο.
«Αυτό που συνέβη εδώ στην εκκλησία είναι κάτι, το οποίο το έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, ο οποίος πολλές φορές έχει μιλήσει δημόσια για την πίστη του στον Θεό.
«Ένας λόγος που σας πήγα εκεί για να μιλήσουμε για αυτό το θέμα είναι για να το δει κι ο κόσμος με τα δικά του μάτια. Να βοηθήσω την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpq59vtuxmnl)
Εξήγησε μάλιστα, πως πολλοί μπορεί να μη βρίσκουν λογική σε αυτό που συνέβη, αλλά τόνισε πως δεν χρειάζεται να προσπαθείς να δώσεις ερμηνείες στα πάντα, στο θέμα της θρησκείας.
«Αν το πεις στον οποιονδήποτε, μπορεί να σου πει ότι "εντάξει, δεν έχει λογική", όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται», δήλωσε.
Τέλος, ανέφερε: «Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή, γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία. Έκανε το θαύμα της».
«Μπορείς να είσαι άθεος αλλά όχι να λες δεν υπάρχει Θεός»
Σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε δηλώσει για την πίστη του στον Θεό: «Όπως σας έχω πει γι’ αυτούς που δηλώνουν άθεοι "σιγά ρε φιλαράκο λίγο με προσβάλεις, με όλο αυτό το πηγαίο σου", το ίδιο μπορεί να προσβάλλεται κάποιος όταν έχει όλο αυτό το πηγαίο του Θεού. Λέω εγώ τώρα… τι θα έλεγα αν ήμουν ειδικός επικοινωνίας σε έναν άνθρωπο… με μέτρο. Και το “πιστεύω” με μέτρο και το “είμαι άθεος” με μέτρο».
Το νέο μοντέλο φέρνει νέα πρότυπα στην ασφάλεια, τη βιωσιμότητα και την ανθρωποκεντρική τεχνολογία, στοιχεία που συνδέονται άρρηκτα με την εξέλιξη της σουηδικής μάρκας
Η HELLENiQ ENERGY αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εργοδότες στον ενεργειακό τομέα στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της.
Προκλήσεις, ευκαιρίες, νομοθεσία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ανακύκλωση φωτοβολταϊκών πλαισίων στη χώρα μας, αλλά και τον σημαντικό ρόλο του φορέα Συλλογικού Συστήματος ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. που είναι υπεύθυνος για τη συλλογή και τη διαχείρισή τους.