Ιωάννα Τούνη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Ιωάννα Τούνη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

touni-moro
Η Ιωάννα Τούνη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, όπως γνωστοποίησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με ένα Instagram story του.

Η instagrammer που στις αρχές της εβδομάδας έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον γιο και τον σύντροφό της. Η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να γεννήσει στη Θεσσαλονίκη και δίπλα της ήταν και ο πατέρας του παιδιού, Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος συχνά με αναρτήσεις του εκφράζει τη χαρά που βιώνει.

Σήμερα, το ζευγάρι δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό του, αποκαλύπτοντας πως έχουν φύγει από το μαιευτήριο, χωρίς ωστόσο να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε αυτό συνέβη.

«Καλημέρα καλημέρα! Ποιο πλασματάκι έχω εδώ μαζί μου;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με την Ιωάννα Τούνη να απαντά «Όχι το μικρό πλασματάκι, το μεγάλο. Θα σωπάσω δεν θέλω να πω τίποτα» τόνισε χαμογελώντας η instagrammer.

Δείτε το βίντεο 
Κλείσιμο
H Ιωάννα Τούνη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Η ανακοίνωση της γέννησης
Το πρωί της Τρίτης 10 Ιανουαρίου, η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είμαστε καλά το μωράκι κι εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου. Είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή. Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω» έγραψε.

Στη συνέχεια, παρακάλεσε να σεβαστούν οι δημοσιογράφοι την ιδιωτικότητά τους και δήλωσε πως δεν θα ήθελε να μιλήσει σε κάποιο κανάλι:«Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα/στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και εμένα. Δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση», αναφέρει η ανάρτηση.

ΤΟΥΝΗ


Ειδήσεις σήμερα:

Οι πολιτικές παρουσίες στην κηδεία του τέως βασιλιά - Ποιοι «γαλάζιοι» θα πάνε


Ακρίβεια: «Τσουρουφλίζουν» τα τρόφιμα - Οι τιμές αυξάνονται με διπλάσιο ρυθμό από τον πληθωρισμό!


Φλόρενς Πιου: «Πώς μπορούν οι θηλές μου να σε προσβάλλουν τόσο;» αναρωτιέται για τη γυμνή εμφάνισή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης