Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Αγνώριστος και παραμορφωμένος για τον νέο του ρόλο - Δείτε φωτογραφίες

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός εμφανίστηκε με αραιά, κόκκινα, σγουρά μαλλιά

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ παρουσιάστηκε εντελώς αγνώριστος στα γυρίσματα της σειράς του ΗΒΟ «The Sympathizer». Πρόκειται για ένα κατασκοπευτικό θρίλερ, που ακολουθεί τις δυσκολίες ενός Γάλλο-Βιετναμέζου κουμουνιστή κατασκόπου, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών του πολέμου του Βιετνάμ, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τον εξορισμό του στις ΗΠΑ.

Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιέτ Ταν Νγκουιέν και ο Ντάουνι Τζούνιορ θα υποδυθεί πέντε διαφορετικούς ρόλους.

Στις εικόνες που γρήγορα «σάρωσαν» το διαδίκτυο ο διάσημος ηθοποιός, φαίνεται με αραιά, κόκκινα, σγουρά μαλλιά, ενώ το πρόσωπό του με την βοήθεια του μακιγιάζ έχει παραμορφωθεί τόσο πολύ, που με δυσκολία αναγνωρίζεται.   
Στη γιορτή του Χάλογουιν ο διεθνούς φήμηες ηθοποιός είχε ζητήσει από τα παιδιά του να του ξυρίσουν το κεφάλι, για τις ανάγκες του ρόλου του στην συγκεκριμένη ταινία. Στη λεζάντα του βίντεο ο ηθοποιός είχε σημειώσει «Τα πράγματα που κάνουμε για τη δουλειά μας και για... τα παιδιά μας» συμπληρώνοντας και τον τίτλο της νέα σειράς «The Sympathizer».


Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι: Nguyen Cao Ky Duyen, Κιού Τσιν, Σάντρα Ο και Άλαν Τρονγκ. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τόσο στο Λος Άντζελες όσο και στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με πληρορορίες του ΕΤ.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία πρεμιέρας του «The Sympathizer».


Ειδήσεις σήμερα:

«Πυρετός» προετοιμασιών για την κηδεία του Κωνσταντίνου - «Κλείδωσαν» οι βασιλικές παρουσίες

Βίντεο - ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Συγγρού - Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε ο οδηγός

«Έχω κάνει σεξ στο αεροπλάνο» εξομολογήθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr