Δήμητρα Ματσούκα για την εμπειρία στο εξωτερικό: «Έκανα 2-3 κάστιγνκ με απόλυτη αποτυχία»

«Είχα φάει τα μούτρα μου» επισήμανε η ηθοποιός 

Η Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές δουλειές από τις οποίες πέρασε στην καριέρα της, αλλά και στις προσπάθειες που έκανε στο εξωτερικό, χωρίς ωστόσο να έρθει το αποτέλεσμα που επιθυμούσε.

Μιλώντας για την εμπειρία της στο εξωτερικό η ηθοποιός σημείωσε: «Είχε βρει μία agent στο εξωτερικό και δεν προχώρησε. Έκανα 2-3 κάστιγνκ με απόλυτη αποτυχία, ήθελα να πάω να μείνω εκεί για 6 μήνες. Ήταν στο Παρίσι, η Μύριαμ Μπρι, είχε τότε την Κοντιγιάρ και τη Μπελούτσι». 

Δείτε το βίντεο


Συνεχίζοντας την εξιστόρηση των γεγονότων επισήμανε: «Είχα φάει τα μούτρα μου εγώ, γιατί είχα κλείσει τότε με τον Νίκο Μαστοράκη στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, κάτι που περίμενα πολύ και δεν ήταν αυτονόητο για μένα. Ήταν πολύ μεγάλο όνειρο και κάτι χειροπιαστό».


Όσον αφορά στις ελάχιστες τηλεοπτικές σειρές που έχει κάνει συνολικά, η Δήμητρα Ματσούκα παραδέχτηκε: «Θα ‘θελα πολύ να είχα κάνει κυρίως σινεμά αλλά και περισσότερη τηλεόραση. Αυτά που έρχονται πάντως σε μένα τα τελευταία χρόνια δεν είναι αυτά που θα ήθελα να κάνω».

«Γενικά είναι αλήθεια ότι μου αρέσουν πολύ λίγα πράγματα στην παγκόσμια τηλεόραση. Δεν μου αρέσουν καν οι σειρές του Netflix, που τρελαίνονται όλοι, εκτός από το The Crown»  υπογράμμισε η ηθοποιός, ενώ δήλωσε πως από τις ελληνικές παραγωγές ξεχωρίζει το «Μια Νύχτα Του Αυγούστου» της ΕΡΤ1.


Ειδήσεις σήμερα:

Oι Survivors του ΣΚΑΪ... επαγγελματίες με σύστημα «καμήλα»

Ζέστη, σκόνη και ισχυροί νοτιάδες έως την Πέμπτη - Έρχεται τσουχτερό κρύο

Πότε βγαίνει η απόφαση για Φιλιππίδη - «Δεν μπορούσε να ανεχθεί το “όχι’’»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr