Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στο πώς περιποιείται την εμφάνισή της, ενώ σχολίασε και όσα συμβαίνουν με τους κατηγορούμενους συναδέλφους της.
Όσον αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση η ηθοποιός σημείωσε: «Δεν ασχολούμαι πλέον πολύ με την εξωτερική μου εμφάνιση, απλώς είναι ένα βασικό που η Ρένια Λουιζίδου γελάει, πριν από χρόνια ήμουν σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, γιατί κάναμε χρόνια παρέα, και πηγαίναμε σούπερ μάρκετ κι εγώ φορούσα σκουλαρίκια και γούνες. Δεν έχω ημερήσια ρουτίνα περιποίησης. Όσο κι αν δεν το πιστεύετε μου αρέσουν πολύ οι σαλάτες, αλλά δυστυχώς και τα τυριά, θα μπορούσα να ζήσω με αυτά».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpv3meiu9i09)
Στη συνέχεια και ερωτώμενη για τους ηθοποιούς που κατηγορούνται με αφορμή το κίνημα του MeToo η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, απάντησε: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο, είναι έτσι κι αλλιώς γκρίζα πράγματα, μας θλίβουν και για τα θύματα και για τους θύτες και νομίζω ότι από εκεί και πέρα είναι περιττά τα σχόλια από εμάς τους συναδέλφους. Ας ασχοληθεί ο ηθικός νόμος που είναι ο κόσμος και η δικαιοσύνη».
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!