Ξεκινώντας από τη Λάρισα, εκεί που κάποτε οι επιδοτήσεις των αγροτών «έχτιζαν» ολόκληρα μαγαζιά, ο Σταύρος Θεοδωράκης μας «ξεναγεί» σε ό,τι έχει απομείνει από τη νυχτερινή διασκέδαση των μπουζουκιών με τα σπασμένα πιάτα και τον «λουλουδοπόλεμο». Ο «νόμος» της κονσομασιόν, οι «ζημιές» και οι καψούρες σήμερα αλλά και τις χρυσές δεκαετίες της νυχτερινής διασκέδασης.
Δείτε το τρέιλερ
Στους «Πρωταγωνιστές» μιλά ο Θάνος Αλεξανδρής, συγγραφέας του βιβλίου «Αυτή η νύχτα μένει» που έγινε ταινία, θεατρική παράσταση και φέτος πετυχημένη τηλεοπτική σειρά στον Alpha. Μικρός ήθελε να γίνει ιεραπόστολος, σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης και έζησε μια ζωή οργώνοντας την επαρχία με τα κορίτσια του και τα μπαλέτα του.
Μαζί του και η Κατερίνα Στανίση, η ιέρεια της πίστας που την καψουρευόντουσαν αλλά δεν την άγγιζαν, όπως η ίδια εξομολογείται στην κάμερα.
Στους Πρωταγωνιστές ακόμη μιλούν:
Οι ντίβες της Λάρισας Μαριέττα Βίτσου, Βίκυ Νάσιου και Άννα-Μαρία Παϊτά.
Ο «Θεός» Φάνης Αθανασιάδης – ιδιοκτήτης του ιστορικού «9/8», ο «γίγαντας» Νίκος Καμαγιάννης – σερβιτόρος και «πιατάς» - και η 70χρονη «λουλουδού» Γεωργία Γεωργούλα που 40 χρόνια πουλάει γαρύφαλλα στα κέντρα.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.