Τα δάκρυα της Καραβάτου και οι πληγές της Σολωμού

Τα δάκρυα της Καραβάτου και οι πληγές της Σολωμού

Μάχη στον πόντο για σίριαλ και ριάλιτι στην διακεκαυμένη ζώνη του prime time

TV_karavatou
Τα είπαμε και τα ξαναλέμε. Η λογική του νικητή προς το παρόν ας εγκαταλειφθεί. Δεν είναι δυνατόν με διαφορές μίας μονάδας, ούτε να πανηγυρίζεις ούτε να νιώθεις ασφαλής. Επίσης, όσοι έσπευσαν να υποτιμήσουν την δυναμική των ριάλιτι, έκαναν λάθος. Στο κοινό 18 – 54 ο «Σασμός» σημείωσε 24,2% και με μικρότερη διάρκεια προβολής, ενώ το «Survivor All Star» 23,9%. Δηλαδή η διαφορά «κάθεται» στο 0,3, απειροελάχιστη απόσταση.

Στις δύο μονάδες η απόσταση των «Ράδιο Αρβύλα» με τον «Παράδεισο των κυριών» με 17,6% και 15,6% αντίστοιχα. Ζόρικα τα πράγματα εκεί. Η καθημερινή σειρά κατακτά συνήθεια και αυτό δεν είναι αμελητέο.
survivor_all_star___12_

Το εξώδικο για απαγόρευση μετάδοσης πληροφοριών spoiler που αφορούν το «Survivor» οδήγησε την Ελένη Μενεγάκη σε μία δημόσια συγγνώμη. Όταν αυτό που κάνεις, το κάνεις γιατί είναι κάτι που πιστεύεις και σε εκφράζει, τότε είσαι αξιοθαύμαστη και αξιέπαινη. Γιατί «καφρίλες» τηλεοπτικές η Ελένη ουδέποτε έκανε. Πιστή σε καλή αισθητική και πολύ μακριά από το «κίτρινο».

Αφιέρωμα στο «Ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ» έχει το «Βινύλιο» της Παρασκευής. Τέλεια θα περάσουμε εμείς οι παλαιότεροι. Κολοκυθάς και Ουγγαρέζος να ετοιμάζονται.

Τρία τραγούδια περνούν, πλέον, στην τελική φάση της διαδικασίας επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 67ο Διαγωνισμό της Eurovision. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που προέκυψε από την ψηφοφορία της 70μελούς Επιτροπής Κοινού και την αντίστοιχη αξιολόγηση από την Επιτροπή της ΕΡΤ των πέντε δημοφιλέστερων τραγουδιών που επέλεξαν οι πολίτες. Τα τρία τραγούδια που προκρίνονται στην τελική φάση είναι τα «What they say» (Bίκτωρ Βερνίκος), «Liar» (Μελίσσα Μαντζούκη) και «Shout out» (Μαρία Μαραγκού/Αντωνία Καούρη).
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpwbdeiqg4mx)
Κλείσιμο

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Το «Dragon’s Den» του ΑΝΤ1 μετακομίζει από Παρασκευή την Πέμπτη. Ε, λογικό να μην βάλεις απέναντι από «Σασμό» και «Master Chef» ένα νέο και ιδιαίτερο πρόγραμμα. Θα ήταν καθαρή τηλεοπτική αυτοκτονία.

Ανθρώπινη πολύ η Κατερίνα Καραβάτου σήμερα στο «Πρωινό μας» και την Φαίη Σκορδά. «Αν με συγκρίνεις πέρσι με φέτος, και μιλάω για μέσα μου , δεν έχω καμία σχέση. Δεν ήμουν καθόλου καλά. Η ψυχολόγος μου μού είχε πει όταν πέθανε η μητέρα μου: είναι πολύ δύσκολο, όποια σχέση κι αν έχει κανείς με τη μητέρα του, όταν τη χάνει είναι το βασικό σημείο ενηλικίωσης του ανθρώπου. Και μου λέει: εσύ έχεις να τραβήξεις όλο αυτό και είσαι και μόνη, είναι σίγουρο ότι θα ‘ναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρεις. Και όντως». Ετσι είναι. Μόνη τα καταφέρνεις καλύτερα, Κατερίνα.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpw2rsv0orfd)

Η Μαρία Σολωμού απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική ζωή της ξανα – απάντησε. Μάλιστα. Και τι είπε; Αυτά μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω αν θα πήγαινα για ψυχοθεραπεία. Έκανα 12 χρόνια και το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε διάφορες φάσεις της ζωής μου, είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους. Δεν ήταν κάτι μόνιμο, δεν ήταν έτσι η ζωή μου και σίγουρα, δεν θα μπορούσα να είμαι για πολύ με 3-4 συντρόφους, γιατί πρώτα από όλα θα κουραζόμουν εγώ με αυτό το θέατρο. Προτιμώ να με πληγώνουν παρά να πληγωθώ εγώ. Δεν το αντέχει ο εγωισμός μου το να πιαστώ». Το πολύ το κυρ Ελέησον… με όλο τον σεβασμό, αγαπητή Μαρία. Κατά τ’ άλλα υπόκλιση στο δικαίωμα της επιλογής και στο τσαγανό της. Μπράβο.

Το βραδινό μας ραντεβού με καυτό κουίζ: Ποια παρουσιάστρια ξηλώνει όλο μα όλο το πάνελ της για την επόμενη σεζόν εκτός από έναν ειδικό και στενό συνεργάτη;

Ειδήσεις σήμερα:

Μοσχάτο: «Πήρες λεφτά κι από τη μάνα μου, θα σε σκοτώσω» - Ο τελευταίος διάλογος της 47χρονης με τον λογιστή

Qatargate - Εύα Καϊλή: Παραμένει στη φυλακή για ακόμη έναν μήνα

Νέα πτώση 33% της χονδρικής τιμής ρεύματος στην Ελλάδα - Μεταξύ των έξι φθηνότερων της Ευρώπης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης