Ρίτα Μορένο: Στα 91 της παραδέχεται πως «αναστατώθηκε» όταν γύρισε μια σκηνή σε αποδυτήρια γεμάτα άνδρες

«Μπήκα σε ένα δωμάτιο, που ήταν πραγματικά αποδυτήρια, με ένα τσούρμο από άνδρες, ορκίζομαι στον Θεό, "άναψα" μέσα σε δευτερόλεπτα» δήλωσε

Η Ρίτα Μορένο παραδέχτηκε ότι στην επερχόμενη ταινία της, με τίτλο «80 for Brady», υπάρχει μία σκηνή που «ξύπνησε» κάτι μέσα της.

Παρά τα 91 της χρόνια, η ηθοποιός δήλωσε πως μια συγκεκριμένη σκηνή, στην οποία βρίσκεται μέσα στα αποδυτήρια, περιβαλλόμενη από άνδρες, την «ερέθισε».

«Θέλω να πω... Ξέρεις γιατί είναι η αγαπημένη μου σκηνή, έτσι;», είπε γελώντας σε συνέντευξή της στο «Jimmy Kimmel Live!».

«Ξαφνικά, μπήκα σε ένα δωμάτιο, που ήταν πραγματικά αποδυτήρια, με ένα τσούρμο από άνδρες. Ορκίζομαι στον Θεό, "άναψα" μέσα σε δευτερόλεπτα», συνέχισε η ηθοποιός, με τον παρουσιαστή να τη ρωτάει: «Λες πως για κάποιον λόγο σε ενθουσίασε ένα δωμάτιο γεμάτο άνδρες;».

Τότε, εκείνη του απάντησε, χωρίς κανέναν δισταγμό: «Όχι μόνο με ενθουσίασε. Τα έβαλα με τον εαυτό μου. Σκεφτόμουν "τι συμβαίνει με εσένα;". Βέβαια, δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Επειδή είμαι 90 χρονών;».

Η συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία, Σάλι Φιλντ, η οποία ήταν επίσης καλεσμένη στην εκπομπή, παρενέβη στην κουβέντα, λέγοντάς της πως δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να μιλάει τόσο συχνά δημόσια για το σεξ.

Ωστόσο, η Ρίτα Μορένο δεν πτοήθηκε και απάντησε: «Δεν της αρέσει να μιλάω για το σεξ και εμένα αυτό μου αρέσει ακόμα παραπάνω».

Οι Ρίτα Μορένο, Τζέιν Φόντα, Λίλι Τόμλιν και Σάλι Φιλντ πρωταγωνιστούν στην ταινία δίπλα στον Τομ Μπρέιντι. Το σενάριο είναι βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία για τέσσερις φίλες που πηγαίνουν σε ένα «άγριο» ταξίδι για να δουν τον Τομ Μπρέιντι να παίζει στο Super Bowl του 2017.

Η ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Φεβρουαρίου.



Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα επιδείνωση σήμερα με καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Έρχεται ψυχρή εισβολή

Φόβοι για δεκάδες ακόμη θύματα του ψευτογιατρού - Ελέγχονται οι τραπεζικοί του λογαριασμοί

Σε φυλάκιση 60 ετών καταδικάστηκε ο Λάρι Ρέι για τη σεξουαλική εκμετάλλευση φοιτητών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr