Μαυρίκιος Μαυρικίου για Φωτεινή Δάρρα: Είναι λίγο παρεξηγημένη βγάζει ότι είναι ξινή, ενώ δεν είναι
Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του θεατρικού παραγωγού
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου», που βρέθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές». Ο θεατρικός παραγωγός και τραγουδιστής αναφέρθηκε στη Φωτεινή Δάρρα, αλλά και στη συμμετοχή του στο J2US, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.
Μάλιστα, με αφορμή τον τελικό του μουσικού σόου και την τραγουδίστρια, που δεν βρέθηκε στην πρώτη θέση με τον Πάνο Τριανταφύλλου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σχολίασε τη στάση της, μετά απ’ όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά της.
«Καλησπέρα και καλή βραδιά! Άλλο θέμα;» ήταν η πρώτη αντίδραση του Μαυρίκιου Μαυρικίου μόλις άκουσε το όνομα της Φωτεινής Δάρρα, ενώ συνέχισε «Δεν ξέρω, μπορεί και να παρεξηγήθηκε που μίλησα εκ μέρους της. Κοίταξε τώρα, νομίζω η Φωτεινή είναι λίγο παρεξηγημένη, με την έννοια, ότι χωρίς να το θέλει, βγάζει λίγο ότι είναι ξινή, ενώ δεν είναι».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.