Σάντα Μπάρμπαρα: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Μέισον Κάπγουελ

Σάντα Μπάρμπαρα: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Μέισον Κάπγουελ

O Λέιν Ντέβις είναι πλέον 72 ετών

Lane-Davies
Ο ηθοποιός Λέιν Ντέιβις έγινε γνωστός στη βιομηχανία του θεάματος, για τον ρόλο του Μέισον Κάπγουελ στη διάσημη σαπουνόπερα Σάντα Μπάρμπαρα.

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη, ο Ντέιβις μεγάλωσε σε μια οικογένεια καλλιτεχνών, όπου εκτέθηκε στον κόσμο της υποκριτικής σε νεαρή ηλικία. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στο θέατρο, τελειοποιώντας τις ικανότητές του. Ο Ντέιβις απέκτησε γρήγορα φήμη και το ταλέντό του τράβηξε την προσοχή του Χόλιγουντ.

Η μεγάλη ευκαιρία του Λέιν Ντέιβις ήρθε όταν πήρε τον ρόλο του Μέισον Κάπγουελ στην τηλεοπτική σειρά Σάντα Μπάρμπαρα. Αυτή ήταν μια κομβική στιγμή στην καριέρα του, καθώς ο ρόλος του Μέισον ήταν ένας από τους πιο εμβληματικούς και δημοφιλείς χαρακτήρες στο είδος της σαπουνόπερας. Η ερμηνεία του Μέισον κρίθηκε αξιοσημείωτη και γρήγορα έγινε ο αγαπημένος χαρακτήρας των θαυμαστών. Η χημεία του με τους άλλους ηθοποιούς, σε συνδυασμό με το φυσικό του ταλέντο, τον έκανε να ξεχωρίζει στη σειρά.

Έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, αναδεικνύοντας την ευελιξία του ως ηθοποιός και την ικανότητά του να προσαρμόζεται σε διαφορετικά είδη. Έχει επίσης αναλάβει θεατρικές παραγωγές, μεταφέροντας το ταλέντο του στον κόσμο του θεάτρου.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο 72χρονος ηθοποιός Λέιν Ντέιβις στο Watch & Chill






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης