Ο καταξιωμένος στιχουργός Ηλίας Φιλίππου στο «Σπίτι με το MEGA»

Ο καταξιωμένος στιχουργός Ηλίας Φιλίππου στο «Σπίτι με το MEGA»

Ένας από τους πιο παραγωγικούς δημιουργούς της γενιάς του, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, συναντά τη Ρούλα Κορομηλά απόψε στις 21:00 στο MEGA

spiti_me_to_mega
Ο Ηλίας Φιλίππου, στιχουργός πολυγραφότατος και άκρως επιτυχημένος, έρχεται απόψε στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA», σε μία βραδιά αφιερωμένη στα αμέτρητα τραγούδια που έχει χαρίσει στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά θα ξεφυλλίσει το πλούσιο άλμπουμ της ζωής και της καριέρας του, ενώ αγαπημένοι καλλιτέχνες θα τον τιμήσουν με την παρουσία τους και θα ερμηνεύσουν τραγούδια τους.

Σπίτι με το Mega: Με τον Η. Φιλίππου  | Σάββατο 11/2 21:00 (trailer)


Κλείσιμο
Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Λιβάνης, ο Πέτρος Ίμβριος, η Ρία Ελληνίδου και ο Λευτέρης Πανταζής ανεβαίνουν στη σκηνή χαρίζοντας μοναδικές μουσικές στιγμές και εξομολογούνται στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες ιστορίες από τη συνεργασία τους με τον Ηλία Φιλίππου. Στο αφιέρωμα συμμετέχει και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχημένης σύμπραξής τους. Τη βραδιά συμπληρώνουν η Κατερίνα Νάκα και η Μαρία Ιωαννίδου.

Πολλά είναι και τα highlights που θα εμπλουτίσουν αυτό το ιδιαίτερο αφιέρωμα: η Ρούλα Κορομηλά και ο Ηλίας Φιλίππου συναντούν εκτός πλατό τον Νίκο Βέρτη σε μία εξομολόγηση καρδιάς. Η Νατάσα Θεοδωρίδου θυμάται άγνωστα περιστατικά από τη συνεργασία της με τον Ηλία Φιλίππου. Η Πέγκυ Ζήνα μοιράζεται, μέσω skype, τα συναισθήματά της για τον άνθρωπο που της έχει δώσει πολλές μεγάλες επιτυχίες. Ο Πάνος Κιάμος από την Αμερική, όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο, αναπολεί στιγμές από την κοινή τους καλλιτεχνική πορεία.

Ακόμα, θα βρεθούν καλεσμένοι στο στούντιο ο επιστήθιος φίλος του στιχουργού, Κώστας Χαρδαβέλλας και ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.

Σπιτι_με_το_MEGA__2_
Σπιτι_με_το_MEGA__5_
Σπιτι_με_το_MEGA__6_
Σπιτι_με_το_MEGA__8_
Σπιτι_με_το_MEGA__11_
Σπιτι_με_το_MEGA__12_





Ειδήσεις σήμερα:

Μεθώνη: Φίλος του ζευγαριού λέει ότι άφησαν σημείωμα στην κόρη τους - «Θα σ' αγαπάμε»

Σεισμός στην Τουρκία: Κτίριο έγειρε από τα Ρίχτερ και φάνηκε ότι... δεν είχε θεμέλια - Δείτε βίντεο

H Tζένιφερ Άνιστον έγινε 54: Τα «Φιλαράκια», οι έρωτες της ζωής της και το Χόλιγουντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης