Ριάνα: Η Κάρα Ντελεβίν βρέθηκε στο Super Bowl μόνο για εκείνη

Ριάνα: Η Κάρα Ντελεβίν βρέθηκε στο Super Bowl μόνο για εκείνη

 «Η συναυλία της Ριάνα διακόπηκε από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, παράξενο αλλά τέλος πάντων» γράφει η μπλούζα του μοντέλου - Δείτε την ανάρτηση της Ντελεβίν

delenin_riana
Η Ριάνα επέστρεψε στη σκηνή μετά από σχεδόν 7 χρόνια απουσίας, για λογαριασμό του Super Bowl LVII, επιβεβαιώνοντας στο φαντασμαγορικό σόου, τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Το come back της 34χρονης ποπ σταρ είναι γεγονός και πολλοί βρέθηκαν στο «State Farm Stadium» του Γκλέντεϊλ της Αριζόνα, περισσότερο για εκείνη παρά για τον αγώνα.

Μία από τις μεγάλες φαν της Ριάνα, είναι και η Κάρα Ντελιεβίν, η οποία έδωσε το «παρών» στον τελικό των Κάνσας Σίτι Τσιφς με τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς, μόνο και μόνο για τα 13 λεπτά που τραγούδησε η Ριάνα στο ημίχρονο.

Αυτό έγινε ξεκάθαρο από την Ντελεβίν, η οποία είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για τη μεγάλη μέρα. Μέσα από φωτογραφίες της που ανέβασε στο Instagram, το διάσημο μοντέλο φαίνεται να φορά μία λευκή μπλούζα που γράφει: «Η συναυλία της Ριάνα διακόπηκε από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, παράξενο αλλά τέλος πάντων».

Στο δεύτερο στιγμιότυπο, γυρνά τη μπλούζα ανάποδα και την περνά στο κεφάλι της. Στην πίσω όψη του T-Shirt εμφανίζεται το κεφάλι της Ριάνα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η Ντελεβίν φρόντισε να κάνει ακόμη πιο ξεκάθαρο τον λόγο που πήγε στον αγώνα, γράφοντας «teamrihanna», δηλαδή «ομάδα της Ριάνα».

Δείτε τις φωτογραφίες
330451481_1402966297139034_537039474092497686_n__1_
328684479_876204530163142_9207803454010093676_n__1_


Η εμφάνιση της Ριάνα


Η τραγουδίστρια, στιχουργός, ηθοποιός και επιχειρηματίας από τα Μαρμπάντος εμφανίστηκε στο κέντρο του γηπέδου, μετά το τέλος του 2ου δεκαλέπτου του τελικού για ένα επικό σετ 13 λεπτών γεμάτο επιτυχίες, από το «Work» και το «Bitch Better Have My Money» μέχρι το «Rude Boy» και το «Diamonds».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqh2880gxxzl)
Κλείσιμο


Ωστόσο η 34χρονη τραγουδίστρια του «Umbrella» με το που έκανε την εμφάνισή της με την κόκκινη φόρμα της πυροδότησε φήμες ότι περιμένει και 2ο μωρό, καθώς η κοιλιά της ήταν φουσκωμένη εννέα μήνες μετά την πρώτη εγκυμοσύνη της

Έτσι εξηγείται άλλωστε το γεγονός ότι η Ριάνα περιόρισε στο ελάχιστο τις χορευτικές της κινήσεις αφήνοντας στους χορευτές να «σηκώσουν» το συγκεκριμένο βάρος..

"Εντάξει, όλοι έψαξαν στο google "Rihanna έγκυος" σωστά", έγραψε ένας χρἠστης στο Twitter .

«Είναι ξανά έγκυος;» ρώτησε ένας άλλος μαζί με ένα βίντεο με τη Ριάνα να τρίβει το στομάχι της στην αρχή της ερμηνείας της.



Η Ριάνα, η οποία έφερε στον κόσμο έναν γιο με τον σύντροφό της, A$AP Rocky, τον Μάιο του 2022, εμφανίστηκε ζωντανά για πρώτη φορά από το 2018 και τα Grammy. Επίσης δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε νέο άλμπουμ εδώ και 7 χρόνια, παρά μόνο ένα κομμάτι το "Lift Me Up" για τη νέα ταινία «Black Panther: Wakanda Forever».

26806448


Ειδήσεις σήμερα 

Εφιαλτικές προβλέψεις για τους νεκρούς στην Τουρκία - Στο «κόκκινο» η οργή των πολιτών

Όλα τα ονόματα στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη - Ο Μητσοτάκης στη Δυτική Μακεδονία

Με κρύο και βροχές ξεκινάει η εβδομάδα - Έρχεται βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης