Ριάνα: Εμπνεύστηκε από τη Μπιγιονσέ για το σόου της στο Super Bowl - «Αυτή η γυναίκα είναι σε άλλο επίπεδο»

Η τραγουδίστρια έβλεπε ξανά και ξανά τα βίντεο από τις εμφανίσεις της Μπιγιονσέ για να προετοιμάσει το σόου της στο ημίχρονο του Super Bowl

Βλέποντας τις εμφανίσεις της Μπιγιονσέ όλα αυτά τα χρόνια στο Super Bowl, η Ριάνα περίμενε πώς και πώς να έρθει η στιγμή για το δικό της σόου.

Όπως παραδέχτηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή, η Μπιγιονσέ ήταν εκείνη που τη βοήθησε να εμπνευστεί για τη συναυλία της.

«Έχω δει τα σόου της Μπιγιονσέ στο Super Bowl τόσες φορές για να κάνω τη δική μου εμφάνιση», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στις συναυλίες της σταρ το 2013 και το 2016.

Στη συνέχεια, τη χαρακτήρισε «θηρίο της μουσικής», ενώ τόνισε πως η Μπιγιονσέ είναι πλέον, σε «άλλο επίπεδο». «Αυτή η γυναίκα απλώς ξέρει να σε εμπνέει, αυτή η γυναίκα είναι σε άλλο επίπεδο. Πραγματικά, είναι το "θηρίο της μουσικής"», δήλωσε η Ριάνα.

Τέλος, η σταρ και μητέρα ενός παιδιού αποκάλυψε πως χρειάστηκε να αλλάξει 39 φορές τη λίστα των τραγουδιών που ερμήνευσε, προκειμένου να καταλήξει σε αυτό που παρουσίασε τελικά.

Παρά τη μεγάλη της προσπάθεια, αλλά και την επιτυχία που σημείωσε το σόου, η Ριάνα δεν θα λάβει καμία αμοιβή για αυτό. Κι ενώ θα περίμενε κανείς, πως μία τέτοια οργάνωση θα είχε εξασφαλίσει ένα αστρονομικό ποσό για τόσο δημοφιλείς καλλιτέχνες, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι τραγουδιστές δεν πληρώνονται!

Σύμφωνα με τη Daily Mail είναι σύνηθες για τους σταρ της ποπ συνήθως μουσικής, να εμφανίζονται δωρεάν λόγω του γεγονότος ότι εμφανίζονται στο μεγαλύτερο κοινό της καριέρας τους, το οποίο θα επηρεάσει τις πωλήσεις τους σε μεγάλο βαθμό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το 2017, μετά τη συναυλία της, η Lady Gaga είδε τις πωλήσεις των άλμπουμ και των single της να εκτοξεύονται κατά 1.000%. Στο μεταξύ, η JLo απέκτησε 2,3 εκατομμύρια νέους ακολούθους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μετά την εμφάνισή της με τη Shakira το 2020. Το 2022, ο Dr. Dre είδε τις πωλήσεις του άλμπουμ του να αυξάνονται κατά 183%.



Ειδήσεις σήμερα:

Αίτημα άρσης ασυλίας του Κύρτσου για χρέη €459.000 στο Δημόσιο

Πέθανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός

Η τραγωδία μόλις άρχισε στην Τουρκία - Οργή κατά Ερντογάν για τους «φιλικούς εργολάβους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr