Ρίκι Τζερβέις: Αντιδράσεις στο Twitter για τον κωμικό που κορόιδεψε τον Σαμ Σμιθ

Πολλοί θαυμαστές εκτίμησαν την τολμηρή δήλωση μόδας του τραγουδιστή, ο κωμικός όμως είχε διαφορετική άποψη

Ο κωμικός Ρίκι Τζερβέις προκάλεσε αντιδράσεις με ένα tweet που χλεύασε τις επιλογές μόδας του Σαμ Σμιθ στα πρόσφατα BRIT Awards, προκαλώντας συζήτηση μεταξύ των θαυμαστών του για τη δημιουργικότητα και τις τολμηρές ενδυματολογικές επιλογές του τραγουδιστή.

Ο Σαμ Σμιθ τράβηξε όλα τα βλέμματα στην τελετή απονομής των βραβείων με ένα ρούχο από λάτεξ που είχε ψηλό λαιμό, έντονα μανίκια και πόδια με φερμουάρ μπροστά. Ενώ πολλοί θαυμαστές εκτίμησαν την τολμηρή δήλωση μόδας του τραγουδιστή, ο Τζερβέις κορόιδεψε το ντύσιμο.

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιστη του Σαμ Σμιθ

Ο Ρίκι Τζερβέις δημοσίευσε μια εικόνα με photoshop που τον απεικόνιζε να φοράει το ρούχο, συνοδευόμενη από μια σαρκαστική λεζάντα: «Το χειρότερο πράγμα όταν είσαι διάσημος είναι η έλλειψη ιδιωτικότητας. Δεν μπορώ καν να περπατήσω στο δρόμο χωρίς να με κοιτάνε και να με δείχνουν».

Ωστόσο, το tweet δίχασε τους followers του κωμικού, με κάποιους να υπερασπίζονται το δικαίωμα του Σμιθ να είναι ελεύθερος με τις ενδυματολογικές του επιλογές και να επισημαίνουν ότι εμβληματικοί αστέρες όπως ο Ντέιβιντ Μπόουι, ήταν γνωστοί για τις τολμηρές εμφανίσεις τους.

Ένας θαυμαστής έγραψε στο Twitter: «Ο Μπόουι το έκανε τη δεκαετία του 1970», ενώ ένας άλλος απάντησε: «Ο Μπόουι είναι πολύ πολύ ανώτερος από τον Σαμ Σμιθ και το ταλέντο τους δεν μπορεί να συγκριθεί».

Άλλοι συμφώνησαν όμως με τον Ρίκι Τζερβέις, με κάποιον να γράφει στο Twitter: «Ο Μπόουι ήταν από τη φύση του αρκετά cool για να το καταφέρει. Ο Σαμ Σμιθ μοιάζει σαν να έκαναν photoshop σε κάποιον υπάλληλο γραφείου πάνω στο κοστούμι».

Φωτογραφίες: Shutterstock, Brett D. Cove / SplashNews.com

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν έτοιμος να πατήσει το κουμπί της νέας επίθεσης στην Ουκρανία - Συγκεντρώνει στα σύνορα μαχητικά αεροσκάφη

Αφροδισιολόγος στο «Συγγρός» ο 65χρονος που συνελήφθη - Έκλεινε στη 12χρονη ραντεβού στο ιατρείο του

Κούρδοι πέταξαν τρικάκια στο Ευρωκοινοβούλιο - Εκκενώθηκε η ολομέλεια, φυγάδευσαν την Μετσόλα (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr