Survivor All Star: Ένταση ανάμεσα σε Στάθη και Κώστα - «Είμαστε στο Survivor, όχι στο Masterchef»

«Βλέπω τον υπερβολικό σου ζήλο να παραμείνεις στο παιχνίδι με όποιον τρόπο» πρόσθεσε ο Στάθης στον συμπαίκτη του

Ένταση επικράτησε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ασυλίας.

Ο Γιώργος Λιανός πριν την έναρξη του αγώνα συνομίλησε με τους παίκτες και πιο συγκεκριμένα με τον Κώστα Παπαδόπουλο, o όποιος είναι υποψήφιος για αποχώρηση για τέταρτη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Κώστας Παπαδόπουλος αρχικά απόρησε που είναι υποψήφιος πάλι μετά από τόσες ασυλίες που έχει εξασφαλίσει η ομάδα του και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει αφαιρέσει την μπαντάνα του, ζητώντας από τους συμπαίκτες του, να σεβαστούν την απόφαση του.

Δείτε το βίντεο

Όταν ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε τι συμβολίζει η κίνηση αυτή, ο Κώστας Παπαδόπουλος απάντησε: «Είμαι στεναχωρημένος τις τελευταίες ημέρες εβδομάδες, αλλά δεν θα πάψω να αγωνίζομαι για την ομάδα, πώς να το πω θα αγωνίζομαι, θα προσφέρω για την ομάδα μου. Αγωνίζομαι για το φαγητό μου για την ασυλία μου, θα μείνω εδώ, αλλά από τον κόσμο. Όπως φαίνεται όσο και να αγωνίζομαι η ομάδα θα με ψηφίζει. Κακά τα ψέματα όμως εμένα με ψήφισαν πέντε άτομα, δεν ψήφισε όλη ομάδα. Όταν όμως κάποιος βγαίνει στο συμβούλιο και λέει πώς κάνουμε κοκκίνισμα ομάδας και πρέπει να φύγουν οι κακοί παίκτες, δεν βγαίνει κάποιος να πάρει τη θέση μου, να με υποστηρίξει και από τους άλλους επτά που δεν ψήφισαν. Ή την προηγούμενη βδομάδα που με είπανε ψεύτη, με είπανε γλείφτη, με είπανε χαζό, πάλι δεν πήρε κάποιος θέση σε αυτό».

Ο Νίκος Μπάρτζης πήρε τότε τον λόγο και ρώτησε τον Κώστα Παπαδόπουλο ποιος τον αποκάλεσε χαζό, με τον παίκτη να απαντά πως το είπε ο Στάθης. Ο Γιώργος Λιανός έδωσε στη συνέχεια τον λόγο στον Στάθη Σχίζα, ο οποίος είπε:

«Εγώ νομίζω το να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσουμε είναι συμβουλή, δεν είναι προσβολή. Τώρα εάν εσύ Κώστα μου το αντιλαμβάνεσαι σαν προσβολή, σημαίνει ότι δεν ξέρεις την έννοια της συγκεκριμένης παροιμίας. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ για σένα ξέρεις, γιατί βλέπω τον υπερβολικό σου ζήλο να παραμείνεις στο παιχνίδι με όποιον τρόπο, κι ας είναι να πεινάει η ομάδα, και ας είναι να έχουμε πρόβλημα στην ομάδα, πραγματικά ανοίγεις το στόμα σου και στο λέω με αγάπη και εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα».

Ο Κώστας απάντησε πως εκείνος έβρασε φαγητό για όλους τους παίκτες στην καλύβα με τον Στάθη Σχίζα να του λέει «Κώστα μου δεν έχουμε έρθει στο MasterChef όμως, είμαστε στο Survivor».

Ειδήσεις σήμερα:

Έβρος: Με μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος βρέθηκε η διοργανώτρια του καρναβαλιού

Μύκονος: 10 λεπτά διήρκεσε ο καβγάς του 33χρονου με τον 34χρονο Αλβανό που δολοφονήθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι

Στρεπτόκοκκος Α: Τι είναι και πώς μεταδίδεται - Τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr