Μαριλίτα Λαμπροπούλου για Βασιλική και Μαθιό στον «Σασμό»: «Μια τέτοια αγάπη για να διαλυθεί, διαλύει και τους εμπλεκόμενους»

Μαριλίτα Λαμπροπούλου για Βασιλική και Μαθιό στον «Σασμό»: «Μια τέτοια αγάπη για να διαλυθεί, διαλύει και τους εμπλεκόμενους»

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που η Βασιλική δεν γνωρίζει» συμπλήρωσε

marilita-lampropoulos
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην πορεία της στον χώρο του θεάματος, αλλά και τον «Σασμό».

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον ρόλο της στη δραματική σειρά του Alpha.

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που η Βασιλική δεν γνωρίζει, εκεί θα είναι η πραγματική δοκιμασία. Μια τέτοια αγάπη για να διαλυθεί, διαλύει και τους εμπλεκόμενους έναν έναν. Οπότε, θα δούμε πώς θα γίνει αυτή η ισορροπία», δήλωσε.

Αναφορικά με τις συνεργασίες από τις οποίες έχει περάσει, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ποτέ όλα ρόδινα. Ήμουν τυχερή σε αυτό το θέμα, γιατί έκανα επιλογές που μου βγήκαν καλά. Είχα και κάποιες εμπειρίες πιο δύσκολες. Σε αυτή την περίπτωση, παίρνεις τα μαθήματά σου και αποχωρείς».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqqppqnli4ih)
Κλείσιμο

Τέλος, για την παραίτηση του συζύγου της, Γιάννη Νταλιάνη από το Εθνικό Θέατρο, αλλά και τις κινητοποιήσεις των ηθοποιών δήλωσε: «Είμαστε πάνω στο κύμα αυτή τη στιγμή, η κατάσταση είναι φλέγουσα. Δεν παραιτήθηκε μόνο ο σύζυγός μου, όλοι οι καθηγητές παραιτήθηκαν. Είμαστε σε αναμονή. Εξαγγέλθηκαν κάποια πράγματα που αφορούσαν καθαρά το οικονομικό, ενώ το θέμα που τέθηκε δεν ήταν αυτό. Ήταν το θέμα της Εκπαίδευσης και της Παιδείας, ότι πρέπει να είναι διαβαθισμένη ως τριτοβάθμια η εκπαίδευση των ηθοποιών».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

«Η θάλασσα δεν έχει σύνορα» - Η Τσαπανίδου κάλεσε να ψάξουμε τη δήλωση στο Google και η ΝΔ απάντησε με βίντεο

Τι συμβαίνει με τον Νίκο Κοκλώνη - Γιατί ερευνάται για ξέπλυμα χρήματος


Γιατί οι Βέλγοι άφησαν ελεύθερο τον Τζόρτζι και όχι την Καϊλή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης