Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ και Άμπι Τσάμπιον: Ο εξολοθρευτής jr & το top model
patric-000

Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ και Άμπι Τσάμπιον: Ο εξολοθρευτής jr & το top model

Νέοι, ωραίοι, ήδη επιτυχημένοι και κυρίως έχοντας ήδη βρει το τέλειο συναισθηματικό καθρέφτισμά τους

Αν και απενοχοποιημένα δηλώνει μαμόθρεφτος, ο Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ, δηλαδή ο 29χρονος γιος του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ και της Μαρία Σράιβερ, επαγγελματικά καθορίστηκε από τον πατέρα του. Οχι γιατί αποφάσισε να ιχνηλατήσει τα βήματά του, διεκδικώντας μερτικό στη χολιγουντιανή βιομηχανία του θεάματος, αλλά για τις παράλληλες απασχολήσεις του. Ο γιος του κινηματογραφικού «Εξολοθρευτή» καταφέρνει να χωρά δύο -ή ενδεχομένως και περισσότερα- καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Εκτός από ανερχόμενο αστέρι της ψυχαγωγίας και μοντέλο, ο Πάτρικ τα πηγαίνει περίφημα και ως επιχειρηματίας αλλά και ως επενδυτής που τοποθετεί τα χρήματά του σε φιλόδοξα και καινοτόμα πρότζεκτ. Μαζί με τη μητέρα του δημιούργησε τις διατροφικές μπάρες mosh, οι οποίες δεν απευθύνονται απλώς και μόνο σε αυτούς που γυμνάζονται, σε εκείνους που αναζητούν γρήγορα και ανέξοδα διατροφικά υποκατάστατα ή σε όσους θυμήθηκαν τέλη Φλεβάρη να χτίσουν summer body, αλλά και στους ανθρώπους που αναζητούν -κυριολεκτικά- τροφή για τον εγκέφαλό τους. Μάλιστα, μέρος των κερδών κατευθύνεται στην έρευνα για τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Ανεξαρτήτως της επιτυχίας των επιχειρηματικών αποπειρών του, ο Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ μπορεί να κοιμάται ήσυχος ότι ακολούθησε κατά γράμμα την πατρογονική συμβουλή την οποία έλαβε σετ με το οικουμενικά διάσημο όνομά του. Σύμφωνα με τον Σβαρτσενέγκερ τον πρεσβύτερο, οι ηθοποιοί έχουν πάντα περισσότερο ελεύθερο χρόνο από όσο μπορούν να διαχειριστούν. Ακόμα και όταν βρίσκονται σε γυρίσματα για 8 ή 10 μήνες, οι υπόλοιποι μένουν κενοί και γίνονται το πιο πρόσφορο έδαφος για να φυτρώσουν κρίσεις ταυτότητας και υπαρξιακές περιδινήσεις εκεί που δεν τις σπέρνουν. Αλλωστε ο ίδιος ο Αρνολντ έδωσε το καλό παράδειγμα στον γιο του. Εκτός από ηθοποιός, υπήρξε επιχειρηματίας -ήταν ανάμεσα στους ιδρυτές της αλυσίδας «Planet Hollywood»- και βέβαια έφτασε ως το ύπατο αξίωμα της Πολιτείας της Καλιφόρνιας, υπηρετώντας ως εκλεγμένος κυβερνήτης της από το 2003 έως το 2011. Το να βρίσκονται σε εγρήγορση και να μπαίνουν ακόμα και σε ξένα με το βασικό αντικείμενο εργασίας τους χωράφια, είναι για τους Σβαρτσενέγκερ ζήτημα DNA. Οπως δηλαδή και η διασημότητα. 



Και αυτήν ο Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ την απολαμβάνει πια με το καντάρι. Ειδικά μετά την περσινή συμμετοχή στο «The Staircase» του HBO. Βασισμένη στην ιστορία ενός εγκλήματος που απασχολεί και διχάζει τις ΗΠΑ εδώ και δύο δεκαετίες, η σειρά θα μπορούσε να πει κανείς ότι λειτούργησε ως το πέρασμα στην ενηλικίωση για εκείνον και βέβαια του έδωσε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει πλάι σε ογκόλιθους του επαγγέλματός του, όπως ο Κόλιν Φερθ και η Τόνι Κολέτ. Οχι δηλαδή ότι ο νεαρός ηθοποιός βιάζεται, όπως θα περίμενε κανείς από κάποιον με το επώνυμο και την εξωτερική καλλονή του. Για εκείνον η υπομονή είναι αρετή. «Είναι σύνηθες να αποζητά κανείς την επιτυχία εν μια νυκτί. Ολοι θέλουν να γίνουν μεμιάς κινηματογραφικοί αστέρες, να βγάλουν χρήματα, να πετύχουν το ένα ή το άλλο. Ομως εκείνο που ξέρω είναι ότι τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους», έλεγε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Numero» πριν από λίγους μήνες, κάνοντας πιθανότατα τους γονείς του να φουσκώνουν από περηφάνια που έπλασαν έναν τόσο νηφάλιο και μετρημένο χαρακτήρα. Ο υιός Σβαρτσενέγκερ επιμένει μάλιστα πως δεν ζει και αναπνέει με το άγχος για τα μεγάλα και τα σπουδαία. Του αρκεί, λέει, ακόμα κι ένα πέρασμα από μια ταινία για πέντε λεπτά ή ένας δεύτερος ρόλος σε μια σειρά, αρκεί οι συνεργάτες να είναι αξιόλογοι και ο χαρακτήρας που υποδύεται να τον εξελίσσει υποκριτικά. 

Είναι το δίχως άλλο εντυπωσιακό το γεγονός ότι μέσα από μια ντουζίνα ταινίες και σειρές που γύρισε την τελευταία δεκαετία, τις απειράριθμες αγαθοεργίες του, όπως τη συμμετοχή του στο κίνημα των Special Olympics, και τα επιχειρηματικά εγχειρήματα που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία της αλυσίδας καταστημάτων «Blaze Pizza» (την πούλησε αφού τη γιγάντωσε με 380 υποκαταστήματα) αλλά και το σύστημα εκγύμνασης Rumble Boxing, ο Σβαρτσενέγκερ είχε χρόνο όχι μόνο να ερωτευτεί αλλά να σφυρηλατήσει μια σχέση, καταπώς φαίνεται, ζωής με το μοντέλο Αμπι Τσάμπιον. Οι πρώτες φήμες για τον δεσμό ήρθαν στον αφρό της επικαιρότητας τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν οι δύο νέοι εθεάθησαν στη διάρκεια νυχτερινής εξόδου σε hot spot του Δυτικού Χόλιγουντ, ενώ πέντε μήνες αργότερα οι ίδιοι τις επιβεβαίωσαν με τη βούλα του Ιnstagram official. Μολονότι η καταγωγή του 25χρονου μοντέλου είναι ταπεινή συγκρινόμενη με τη σκούφια του Σβαρτσενέγκερ, το ταίριασμά τους μοιάζει βγαλμένο από σελίδες φωτορομάντσου.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αλαμπάμα, η Τσάμπιον πήρε το βάπτισμα του πυρός στο μόντελινγκ εξ αντανακλάσεως. Η ίδια θυμάται πως ο πρώτος «κυνηγός μοντέλων» την προσέγγισε στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Miss Teen Alabama, στον οποίο δοκίμαζε τις δυνάμεις της η μεγαλύτερη αδελφή της. Τελικά η ίδια αποδείχτηκε ανθεκτικότερη από εκείνην στον χρόνο. Το 2014, δηλαδή στα 16 της χρόνια, υπέγραψε συμβόλαιο με το Next Models, αγαπήθηκε από τα μεγάλα παγκόσμιας αίγλης brands (βλ. Prada, Ralph Lauren, Chanel, Givenchy) και βέβαια από τα περιοδικά μόδας που σε κάθε ευκαιρία προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν την τέλεια ομορφιά της. Θαυμάζει τον αγαπημένο της και το διαλαλεί σε κάθε ευκαιρία στα κοινωνικά δίκτυα, κι εκείνος ανταποδίδει με περίσσευμα αβρότητας τις κολακείες. Φυσικά ο δεσμός τους αποκρυσταλλώθηκε και σε διαφημιστικά. Το 2019 ο οίκος Calvin Klein πρότεινε στους ερωτευμένους νέους να πρωταγωνιστήσουν στην  καμπάνια του. Κι εκείνοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση ασμένως. Η Τσάμπιον και ο Σβαρτσενέγκερ είναι αχώριστοι. Και παραμένουν έτσι ακόμα κι όταν ο νεαρός ηθοποιός δίνει το εβδομαδιαίο «παρών» στο οικογενειακό γεύμα της μητέρας του στο σπίτι της. Το μοντέλο έχει βρει τη θέση του όχι μόνο στην καρδιά, αλλά και στο τραπέζι της οικογένειας Σβαρτσενέγκερ και συνοδεύει πάντα τον αγαπημένο της στο jour fixe όπου παρευρίσκονται ανελλιπώς και η αδελφή του Κάθριν με τον σύζυγό της Κρις Πρατ. Εννοείται ότι η Τσάμπιον λατρεύει, όπως και ο Σβαρτσενέγκερ, τα ζώα, γι’ αυτό δεν έχει κανένα πρόβλημα να μοιράζεται τον καλό της με το αγαπημένο του γαϊδουράκι. Αν το «Μικρό σπίτι στο λιβάδι» γινόταν remake, ο Πάτρικ και η Αμπι θα ήταν οι σημερινοί στυλοβάτες του ◆



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης