Στον «Σασμό» ο Αντώνης και η Αιμιλία συγκρούονται έντονα, εξ΄αφορμής της σύλληψης του Φαρμάκη. Η Αιμιλία μετά από πίεση του Αντώνη, στέλνει τον Μαθιό στο σπίτι του, ενώ παλεύει μέσα της για το τι θα κάνει με τον Ευθύμη. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης ακροβατεί πάνω σε τεντωμένο σκοινί, ενώ ο Νικηφόρος δεν μπορεί να ξεπεράσει την απογοήτευσή του για την Τζένη. Οι προσπάθειες της Καλλιόπης να ξεκολλήσει τον Αστέρη από την Αργυρώ πέφτουν στο κενό, ενώ ο Παύλος υποψιάζεται πως το ζευγάρι συναντιέται.
«Η ζωή μας θέλει μαζί» λέει ο Αστέρης στην Αργυρώ στην τρυφερή τους συνάντηση. Σε μια στιγμή βαθιάς εξομολόγησης παραδέχεται ότι δεν αντέχει να συναντιούνται στα κρυφά. «Θέλω να είμαι μαζί σου συνέχεια» της λέει. Λίγο αργότερα, ο Ευθύμης αντιμετωπίζει μια μεγάλη απειλή.
Δείτε το trailer:
Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής. Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη. Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη. Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.
Αναγνωρίζοντας την αξία του ποδηλάτου ως μέσου αθλητισμού και βιώσιμης μετακίνησης, η ΔΕΗ στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά τον ΔΕΗ Tour Of Hellas, ως ονομαστικός και μεγάλος χορηγός του αγώνα
Με τον νέο κατάλογο Nova Docu η Nova αναβαθμίζει την πλατφόρμα EON με βραβευμένα ντοκιμαντέρ από την Ελλάδα και τον κόσμο και με αληθινές ιστορίες που καθηλώνουν.