Μελίνα Μακρή για την Πάολα: «Τα θύματα δεν είναι αναξιοπαθούντες, έχουν χάσει τα παιδιά τους»

«Δεν νομίζω ότι χρειάζονται χρήματα, δεν είναι σεισμοπαθείς, διαφωνώ με αυτό που έγινε» σχολίασε για την απόφαση καλλιτεχνών να εμφανιστούν στα νυχτερινά κέντρα λίγες μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Η Μελίνα Μακρή έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε στην απόφαση κάποιων καλλιτεχνών να εμφανιστούν στα νυχτερινά κέντρα, λίγες μόνο ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Την τραγουδίστρια συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» στην εκδήλωση, όπου τραγουδά με την Μπέσσυ Αργυράκη, τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση.

«Δεν μπορούσαμε να τραγουδήσουμε, ακόμα δεν έχει συνέλθει κανείς μας. Η ζωή όμως, συνεχίζεται. Δεν το συζητώ για τις πρώτες ημέρες, ήταν και τριήμερο πένθος, όποιος πήγαινε κόντρα σε αυτό, ήταν λάθος! Είναι ασέβεια, καλύτερα να κάτσουμε σπίτι μας και να μην τραγουδάμε», είπε αρχικά για την απόφαση κάποιων καλλιτεχνών να τραγουδήσουν κανονικά.


Αναφορικά με την Πάολα, η οποία δήλωσε πως θα δώσει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο νοσοκομείο της Λάρισας, η Μελίνα Μακρή σχολίασε: «Τα θύματα δεν είναι αναξιοπαθούντες, έχουν χάσει τα παιδιά τους».

«Δεν νομίζω ότι χρειάζονται χρήματα, δεν είναι σεισμοπαθείς. Διαφωνώ με αυτό που έγινε. Καλύτερα να κάτσουμε σπίτι μας και με τη σιωπή μας να τιμήσουμε τα θύματα», συμπλήρωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Απεργία σήμερα για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη - Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Τραγωδία στα Τέμπη: Ποια μέτρα ανακοινώνει ο Γεραπετρίτης


Αυστραλία: Βουλευτής έκανε πρόταση γάμου από το βήμα του κοινοβουλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr