Γκουίνεθ Πάλτροου: Κατηγορείται για εγκατάλειψη θύματος σε πίστα σκι - Δείτε φωτογραφία της στο δικαστήριο
Οκτώ ημέρες θα διαρκέσει η δίκη - Ο Σάντερσον ζητά αποζημίωση 300.000 δολαρίων από την ηθοποιό
Η Γκουίνεθ Πάλτροου βρέθηκε στο δικαστήριο, καθώς κατηγορείται ότι τραυμάτισε σοβαρά έναν άνδρα σε ατύχημα στο σκι στη Γιούτα το 2016.
Ο συνταξιούχος Terry Sanderson μηνύει τη σταρ, ισχυριζόμενος ότι έπεσε πάνω του στο θέρετρο Deer Valley στο Park City, προκαλώντας του «εγκεφαλική βλάβη, τέσσερα σπασμένα πλευρά και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς». Η Πάλτροου έχει κάνει ανταγωγή, ισχυριζόμενη ότι τη χτύπησε με «σε όλο το σώμα».
Η υπόθεση, η οποία κατατέθηκε το 2019, ισχυρίζεται ότι η ηθοποιός έκανε σκι «εκτός ελέγχου» και χτύπησε τον Sanderson, ο οποίος έκανε επίσης, σκι στην κατάβαση. Ο Sanderson ισχυρίζεται ότι τον άφησε πεσμένο στο χιόνι και έφυγε. Ένας δάσκαλος σκι που εκπαίδευε την Πάλτροου φέρεται να είδε τον Σάντερσον τραυματισμένο, αλλά δεν προσπάθησε να τον βοηθήσει. Ο εκπαιδευτής κατηγόρησε επίσης τον Sanderson ότι προκάλεσε το ατύχημα σε μια «ψευδή αναφορά για να προστατεύσει την πελάτισσά του».
Ο Σάντερσον ζητά αποζημίωση 300.000 δολαρίων, έχοντας αποσύρει προηγούμενη αγωγή ύψους 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Πάλτροου αναμένεται να καταθέσει κι εκείνη, κατά τη διάρκεια της οκταήμερης δίκης που θα ρίξει φως στο τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα και θα καθορίσει ποιος ήταν υπεύθυνος για το ατύχημα.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!