Το ατύχημα της Νικολούλη και ο γρίφος της Ζέτας

Ευτυχώς έρχεται Μεγάλη Εβδομάδα και θα ησυχάσουμε όλοι, έστω και για λίγες ημέρες

Δεν έχει «Φως στο τούνελ» αύριο. Η Αγγελική Νικολούλη έπεσε «θύμα» του γάτου της καθώς πάνω στο παιχνίδι, τραυματίστηκε από τα νύχια του στο μάτι και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Ευτυχώς όλα καλά για την Αγγελική και μετά από την απαραίτητη ανάπαυλα για ανάρρωση, θα επιστρέψει δριμύτερη μετά το Πάσχα. Την ματιάσανε κυριολεκτικά.

Εμπόδια προκύπτουν στην διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου της Ζέτας Μακρυπούλια με τον ΑΝΤ1. Όχι αξεπέραστα αλλά όπως και να το κάνουμε, καθυστερούν τις υπογραφές. Δεν θα παρουσιάσει τους «Προδότες» και συζητήσεις γίνονται για το «Ρουκ Ζουκ».

Και το συμβόλαιο της Ελένης Τσολάκη καθυστερεί στο Open. Το κανάλι πάντως επιθυμεί διακαώς την ανανέωση της συνεργασίας με την παρουσιάστρια.

Παραδοσιακά εδώ και χρόνια έχουμε καταλήξει σε ένα βασικό συμπέρασμα στην ελληνική τηλεόραση. Οποιος κάνει τα υψηλότερα νούμερα, σίγουρα δεν κάνει την καλύτερη εκπομπή. Γι αυτό κάθε φορά που κάποιος νιώθει ψηλότερος από τους άλλους και το διατυμπανίζει με στόμφο, να θυμάται πάντα ότι μέσα σε λίγα λεπτά όλα μπορούν από τα ψηλά να βρεθούν στα χαμηλά. Ενίοτε και χειρότερα από αυτό. Σεμνά και ταπεινά…

Από τότε που βρήκαμε τα post χάσαμε την μπέσα στην τηλεόραση…

Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τυχαία κάποιους τίτλους. Η Ρούλα Κορομηλά είναι κορυφαία επαγγελματίας. Αψογη, εργατική, ευγενής, έμπειρη και με αμέτρητα χαρίσματα που της επιτρέπουν να λειτουργεί ως μαέστρος. Δείτε το εορταστικό «Σπίτι με το Mega», το Μεγάλο Σάββατο, και θα με καταλάβετε. Η γυναίκα αυτή είναι Τηλεοπτική Σχολή.

Πρεμιέρα αποκλειστικά στο ΕRΤFLIX κάνει το Σάββατο 8 Απριλίου 2023, η νέα σειρά της ΕΡΤ, «Ο όρκος ΙΙ», σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Λούλη, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννη Παπαζήση, Λένα Παπαληγούρα, Εριέττα Μανούρη, Βάνα Πεφάνη και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών. Για να δούμε, τι θα δούμε.

Ετοιμάζεται για προσωρινή παύση η τηλεόραση εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδας. Εντωμεταξύ στο παρά πέντε αυτής, η εκπομπή «Είμαστε μαζί» αλλάζει ώρα προβολής και μετακομίζει στις 15.00 απέναντι από το «Καλύτερα δε γίνεται». Οντως, καλύτερα δε γίνεται…

Το τρέιλερ για το «Ζούμε αλλιώς» με την Σοφία Αλιμπέρτη γυρίστηκε, όμως επίσημη ανακοίνωση για πρεμιέρα δεν υπάρχει ακόμη…

Λάθος να τηλεφωνούν ή να στέλνουν μηνύματα οι παρουσιαστές προκειμένου να διαπιστώσουν αν αυτοί κρύβονται πίσω από τα κουίζ σε τηλεοπτικές στήλες… Έμαθα κάτι τελευταία και απογοητεύθηκα.

Εγώ πάντως δεν το σηκώνω. Αναπάντητες κλήσεις παντού…

Κουίζ: Ποια εκπομπή αν και θα πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν δεν θα κρατήσει ούτε έναν συνεργάτη από όσους εμφανίζονται μπροστά από τις κάμερες;


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι 268 νέοι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένου ζευγαριού από τον γιο τους

Αντόνιο Παντσέρι: Βγαίνει από τη φυλακή με βραχιολάκι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr