«Η επιμονή σου»: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ερμηνεύει ένα τραγούδι για το πιο σημαντικό συστατικό του έρωτα

Σε στίχους και μουσική του Κώστα Λειβαδά, η μεγάλη επιτυχία θα ακουστεί και απόψε στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA»

«Αχ να ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου / σαν λες “όλα θα γίνουνε” κι ακούω τη φωνή σου» λέει το ρεφρέν της μεγάλης επιτυχίας της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, «Η επιμονή σου». Όπως έχει εξηγήσει και σε συνεντεύξεις του ο ταλαντούχος δημιουργός του τραγουδιού Κώστας Λειβαδάς, συνηθίζουμε να λέμε πόσο σημαντική είναι η υπομονή στις σχέσεις, ενώ στην πραγματικότητα, η επιμονή είναι η ουσία. Όταν δηλαδή ένας άνθρωπος είναι τόσο συνειδητοποιημένος, που επιμένει να είναι παρών. Η υπομονή έχει μία παθητικότητα, ενώ η επιμονή είναι ενεργητική πράξη, γεμάτη με ορμή και δύναμη.

Δείτε το μουσικό απόσπασμα


Για όλους αυτούς τους λόγους, το τραγούδι αυτό αγαπήθηκε με πάθος από την πρώτη στιγμή και δεν θα βαρεθούμε ποτέ να το ακούμε. Απόψε στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA», με καλεσμένες την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, θα το ακούσουμε για ακόμα μία φορά από τη σημαντική ερμηνεύτρια.

Η οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά, δεν θα παραλείψει να ρωτήσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη για όσα την οδηγούν στην έμπνευση και στην αισθαντική ερμηνεία. «Η επιμονή σου», μία ωδή στις σχέσεις που μένουν και επιμένουν, θα ακουστεί με την καλύτερη τηλεοπτική συντροφιά, απόψε στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr