Μαριάννα Πουλμέντη: «Δεν υπάρχει η λέξη "μπαμπάς" στο λεξιλόγιο μου, είναι ο κύριος Πουλμέντης»

Μαριάννα Πουλμέντη: «Δεν υπάρχει η λέξη "μπαμπάς" στο λεξιλόγιο μου, είναι ο κύριος Πουλμέντης»

«Όταν μπήκα στο MasterChef εμφανίστηκε ξαφνικά ο πατέρας μου, μετά από τόσα χρόνια, να πει πόσο καλή σχέση έχουμε, ενώ δεν μιλάγαμε καν» συμπλήρωσε 

marianna-poulmenti
Η Μαριάννα Πουλμέντη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τον προηγούμενο κύκλο του MasterChef, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον διαγωνισμό, αλλά και για τη σχέση της με τον πατέρα της.

Η νεαρή μαγείρισσα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, εξήγησε τον λόγο που δεν συμμετείχε και φέτος στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star.

«Mου έστειλαν μια αίτηση για το φετινό MasterChef, αλλά δεν μπορούσα να είμαι, γιατί έχω την δουλειά μου και δεν ήθελα να ξαναεκτεθώ. Eκτέθηκα αρκετά και είδα μια άλλη Μαριάννα. Ήμουν 19 χρονών, αλλά δεν ήμουν εγώ αυτό που φάνηκε στην τηλεόραση. Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω και γω στον φετινό κύκλο του MasterChef, αλλά να πάω για μια μέρα και μετά να φύγω;», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crun5es8phg1)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Μαρία Μπέη, η οποία επέστρεψε στο πλατό του MasterChef. «Έκανε τρελό χαμό με την επιστροφή της. Είχε φτάσει στην τρίτη θέση, οπότε θα πρέπει να έχει ψηλά τον πήχη τώρα. Στον χαρακτήρα, είναι μικρή και είμαστε στην ίδια ηλικία, οπότε θέλει αυτοβελτίωση όπως και θέλουμε όλοι. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ήρεμη, γιατί καμιά φορά δεν είναι ωραίο το υφάκι που βγάζει προς τα έξω», σημείωσε.

Τέλος, μίλησε για τον πατέρα της, ο οποίος εμφανίστηκε μόνο μετά τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, ενώ τόσα χρόνια δεν είχαν καμία επικοινωνία.

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι... δεν έχω μπαμπά. Έχω να τον δω πάρα πολλά χρόνια, όταν έπαιξα στο παιχνίδι εμφανίστηκε ξαφνικά στην Ελλάδα, μετά από τόσα χρόνια για να πει πόσο καλή σχέση έχουμε, ενώ δεν μιλάγαμε καν. Είναι μια ιστορία, η οποία πλέον δεν με αγγίζει καθόλου. Εύχομαι να είναι καλά. Όπως και να 'χει, είναι ο άνθρωπος που με έφερε στον κόσμο, αλλά δεν είναι ο πατέρας μου. Δεν υπάρχει η λέξη αυτή στο λεξιλόγιο μου. Είναι ο κύριος Πουλμέντης», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:


Μητσοτάκης: Οι πολίτες δεν επιλέγουν μόνο κόμμα αλλά και πρωθυπουργό - Χρέος μας η στήριξη απέναντι στην ακρίβεια

Εντοπίστηκε στο Κάβο Ντόρο το ναυάγιο του «Χρυσή Αυγή» – Η τραγική ιστορία του πλοίου

Η συγκλονιστική κατάθεση της ανήλικης για τον βιασμό από τον Κλέιμαν στο Κολωνάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης