Τζον Μάγιερ: Παραδέχεται πως έγραψε το «Paper Doll» για την Τέιλορ Σουίφτ ως εκδίκηση για το δικό της «Dear John»

 «Με ταπείνωσε και με έκανε να αισθάνομαι τρομερά» δήλωσε για το τραγούδι της πρώην συντρόφου του

Έπρεπε να περάσει μια δεκαετία για τον Τζον Μάγιερ, προκειμένου να παραδεχτεί πως το τραγούδι «Paper Doll» που κυκλοφόρησε το 2013 αφορούσε τον χωρισμό του με την Τέιλορ Σουίφτ.

Ο μουσικός που είχε σχέση με την τραγουδίστρια το 2009, όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών κι εκείνος 32, μίλησε στο Rolling Stone και με αφορμή τον χωρισμό της Σουίφτ από τον Τζο Άλγουιν, αναφέρθηκε στον σύντομο δεσμό τους.

Αν και κράτησε μόλις έναν χρόνο, η ιστορία αγάπης τους πλήγωσε την τραγουδίστρια, η οποία λίγο μετά τον χωρισμό τους, έγραψε ένα τραγούδι για εκείνον, με τίτλο «Dear John».

Σε αυτό αναφέρει: «Αγαπητέ Τζον, τα βλέπω όλα, τώρα που έφυγες, δεν νομίζεις πως ήμουν λίγο μικρή για να μπλέξεις μαζί μου; Το κορίτσι με το φουστάνι, που έκλαιγε σε όλη τη διαδρομή για το σπίτι. Αγαπητέ Τζον, το βλέπω τώρα, ήταν λάθος, δεν νομίζεις πως στα 19 μου ήμουν πολύ μικρή για να με περιπαίξεις με τα σκοτεινά, μπερδεμένα σου παιχνίδια, όταν εγώ σε αγαπούσα τόσο; Έπρεπε να το ξέρω».


Χρόνια αργότερα, μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού της, ο Τζον Μάγιερ καταδίκασε δημόσια το τραγούδι στη συνέντευξή του, εξηγώντας πως τον «ταπείνωσε». «Με ταπείνωσε και με έκανε να αισθάνομαι τρομερά. Ήταν πραγματικά ένα άθλιο πράγμα να το κάνεις αυτό. Δεν έλαβα ποτέ κάποιο mail ή ένα τηλέφωνο. Ήμουν πραγματικά ξαφνιασμένος», δήλωσε.

Συνέχισε λέγοντας: «Θα πω ως τραγουδοποιός πως είναι κάπως φθηνό τραγούδι. Ξέρω ότι είναι μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια και δεν προσπαθώ να βυθίσω το πλοίο κανενός, αλλά νομίζω πως δεν πρέπει να καταχραστείς το ταλέντο σου έτσι».

Τέλος, παραδέχτηκε πως το τραγούδι του «Paper Doll» που κυκλοφόρησε έναν χρόνο μετά από εκείνο της Τέιλορ Σουίφτ, αφορούσε τη σχέση τους.


Στο «Dear John», η Τέιλορ Σουίφτ τραγουδά «μου ζωγραφίζεις έναν μπλε ουρανό και μετά πηγαίνεις πίσω και τον κάνεις να βρέξει», ενώ στο «Paper Doll» ο Τζον της απαντά: «Και αν αυτά τα φτερά αγγέλου δεν πετούν, κάποιος θα σου ζωγραφίσει έναν άλλο ουρανό».

Όπως εξήγησε κλείνοντας, όσα έγραψε στο κομμάτι του για την πρώην σύντροφό του, προέρχονται από τη λύπη που ένιωθε μετά τον χωρισμό τους και όχι από θυμό.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:


Μητσοτάκης: Οι πολίτες δεν επιλέγουν μόνο κόμμα αλλά και πρωθυπουργό - Χρέος μας η στήριξη απέναντι στην ακρίβεια

Εντοπίστηκε στο Κάβο Ντόρο το ναυάγιο του «Χρυσή Αυγή» – Η τραγική ιστορία του πλοίου

Η συγκλονιστική κατάθεση της ανήλικης για τον βιασμό από τον Κλέιμαν στο Κολωνάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr