Κιμ Καρντάσιαν: Θα πάει τελικά στο Met Gala, μετά τον «αποκλεισμό» της οικογένειας από το event

Κιμ Καρντάσιαν: Θα πάει τελικά στο Met Gala, μετά τον «αποκλεισμό» της οικογένειας από το event

Eίναι η μοναδική από τις Καρντάσιαν και Τζένερ που κάλεσαν οι αρμόδιοι της διοργάνωσης

kimkarntasian_metgala
Στα μέσα του Μαρτίου τα διεθνή ΜΜΕ διέρρευσαν την είδηση, ότι η οικογένεια των Καρντάσιαν και Τζένερ δεν θα είναι καλεσμένες στο Met Gala.

«Η αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ, θέλει ο Τύπος να ασχοληθεί φέτος με τη μόδα και όχι με τις εμφανίσεις τoυς» ανέφεραν ως εξήγηση στα δημοσιεύματα.

 Παρόλα αυτά, νεότερες πληροφορίες θέλουν την Κιμ Καρντάσιαν,  να δίνει το «παρών» στο μεγάλο fashion event. Κατά το Page Six, είναι πιθανό να τη συνοδεύσει μία από τις αδερφές της, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για την Κένταλ Τζένερ, μιας και έχει άμεση επαφή με τον χώρο της μόδας.
Εκτός λίστας καλεσμένων οι Καρντάσιαν και Τζένερ
Σκοπός του φετινού Met Gala, είναι τα δημοσιεύματα να αφιερωθούν αποκλειστικά στη μόδα και όχι να κλέψουν την προσοχή για ακόμα μία φορά οι Καρντάσιαν και οι Τζένερ.

Οι «προκλητικές» τους εμφανίσεις στα τελευταία Met Gala, όπως για παράδειγμα εκείνη της Κιμ Καρντάσιαν ως Μέριλιν Μονρόε στη διοργάνωση του 2022, απασχολούν τόσο πολύ τα media, με αποτέλεσμα να χάνεται η «ουσία» του event.

Βέβαια, η Κρις Τζένερ και οι κόρες της αρνούνται ότι δεν έλαβαν πρόσκληση, μιας και όπως αναφέρει εκπρόσωπος της οικογένειας, κάθε χρόνο τις καλούν στο Met Gala. Αν ωστόσο επιβεβαιωθεί το αντίθετο, «θα είναι κάτι που ίσως φέρει επιπτώσεις στη φήμη τους», όπως εικάζουν τα ξένα μέσα. 
ozempic_in__2_
Εικάζεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε να χάσει 16 κιλά χάρη στο Ozempic και να χωρέσει πέρυσι τον Μάιο στο θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε για την εμφάνισή της στο Met Gala
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Η κυβέρνηση ξεκόβει «παζάρια» για τη ρύθμιση Κασιδιάρη και περνά στην αντεπίθεση


Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα κάνουν Ανάσταση και Πάσχα με ομπρέλες


Εσθονία: Η πρωθυπουργός λαμβάνει εντολή σχηματισμού νέας κυβέρνησης και από τη Βουλή




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης