Αμάντα Μπάινς: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση αφού βγήκε από την ψυχιατρική κλινική

Αμάντα Μπάινς: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση αφού βγήκε από την ψυχιατρική κλινική

Η ηθοποιός βγήκε από την κλινική, έπειτα από τρεις εβδομάδες και προγραμμάτισε ραντεβού για μανικιούρ στην Καλιφόρνια

amanta-mpains
Η Αμάντα Μπάινς εθεάθη για πρώτη φορά σε δημόσια εμφάνισή της, μετά την έξοδό της από την ψυχιατρική μονάδα, όπου πέρασε περίπου τρεις εβδομάδες.

Η πρωταγωνίστρια του «Amanda Show» βρέθηκε σε ένα κομμωτήριο στην Toluca Lake της Καλιφόρνια για ένα μανικιούρ. Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στην Page Six, η ηθοποιός φαινόταν να είναι ήρεμη και υπομονετική, όση ώρα βρισκόταν εκεί.

Αφού τελείωσε, κάπνισε ένα τσιγάρο έξω από το κομμωτήριο και περίμενε να την παραλάβουν με το αυτοκίνητο άτομα από το περιβάλλον της. 

Κλείσιμο


Η 37χρονη πήρε εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική τη Δευτέρα και σύμφωνα με πληροφορίες, θα ξεκινήσει νέα θεραπεία, ενώ θα παραμείνει στο σπίτι της.

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι κανένας από τους γονείς της «δεν ήταν στο πλευρό της στο νοσοκομείο», αλλά «εξακολουθούν να την υποστηρίζουν με όποιον τρόπο μπορούν».

Ο πρώην αρραβωνιαστικός της, Πολ Μάικλ, ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι η Μπάινς είχε σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά της και για αυτόν τον λόγο, έπαθε ψυχωσικό επεισόδιο. Η ηθοποιός είχε διαγνωστεί στο παρελθόν με διπολική διαταραχή και πάλευε με την κατάχρηση ουσιών.

Όπως μετέφεραν ξένα μέσα ενημέρωσης, η Μπάινς περιπλανιόταν γυμνή στους δρόμους και για τον λόγο αυτό εισήλθε σε ψυχιατρική κλινική. Την ημέρα του περιστατικού, η Μπάινς έκανε σινιάλο σε διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ περιφερόταν χωρίς να φορά τίποτα και είπε στον οδηγό ότι είχε υποστεί ψυχωτικό επεισόδιο. Στη συνέχεια κάλεσε το 911 και η αστυνομία έφτασε λίγο αργότερα.

Αρμόδιος από ομάδα ψυχικής υγείας την παρακολούθησε στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια η Μπάινς τέθηκε σε κράτηση «5150», η οποία υπόκειται σε μια ακούσια νοσηλεία 72 ωρών για άτομα που αποτελούν κίνδυνο για τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τους άλλους. Η χρονική αυτή περίοδος, μπορεί να παραταθεί εάν η κατάσταση του ασθενούς δεν βελτιωθεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπάινς βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τους αγώνες της. Στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει θέματα όπως ο εθισμός στα ναρκωτικά και πολλαπλά προβλήματα ψυχικής υγείας.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Νόμιζα πως ήταν κακό όνειρο» λέει η 36χρονη που πήρε εξιτήριο 44 μέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη

Δείτε τα 21 γκολ των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης σε Europa και Conference League

Δυο αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους από κατάρρευση γέφυρας στην Κολομβία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης