Μάικλ Τζάκσον: Κτηματομεσίτης ισχυρίζεται ότι το... πνεύμα του τον βοήθησε να πουλήσει το σπίτι όπου πέθανε

Μάικλ Τζάκσον: Κτηματομεσίτης ισχυρίζεται ότι το... πνεύμα του τον βοήθησε να πουλήσει το σπίτι όπου πέθανε

Ο διάσημος κτηματομεσίτης Μαουρίσιο Ουμανσκί, αφηγήθηκε τις εμπειρίες που βίωσε κατά την πώληση του σπιτιού

michael-jackson_spiti-mak
Ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον το 2009 άφησε στο πένθος τους θαυμαστές του και τη μουσική βιομηχανία. Η μουσική του εξακολουθεί να έχει απήχηση στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και η ζωή του εξακολουθεί να κρύβει πολλά μυστικά που περιμένουν να ανακαλυφθούν.

Πρόσφατα, ο Μαουρίσιο Ουμανσκί, ένας διάσημος κτηματομεσίτης που έχει πουλήσει ακίνητα σε πολλούς διάσημους πελάτες, συμπεριλαμβανομένου του «βασιλιά της ποπ», έγραψε ένα νέο βιβλίο με τίτλο «The Dealmaker», στο οποίο μοιράζεται τις πιο τρελές εμπειρίες του στον χώρο. Μεταξύ αυτών των εμπειριών, αυτή που ξεχωρίζει περισσότερο είναι η συνάντησή του με το... πνεύμα του Μάικλ Τζάκσον.

Ο Ουμανσκί ήταν υπεύθυνος για την επιθεώρηση και την πώληση της έπαυλης στην οποία απεβίωσε ο Μάικλ Τζάκσον στις 25 Ιουνίου του 2009. Επισκεπτόταν το ακίνητο κάθε πρωί για να διασφαλίσει ότι όλα ήταν σε άριστη κατάσταση για τους πιθανούς αγοραστές. Ωστόσο, σε δύο περιπτώσεις, βίωσε κάτι που δεν μπορούσε να εξηγήσει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αφού έδειξε το ακίνητο σε έναν ενδιαφερόμενο, κλείδωσε τις πόρτες πίσω του. Ωστόσο, όταν επέστρεψε το επόμενο πρωί, βρήκε ένα παράθυρο ανοιχτό στο δωμάτιο όπου είχε πεθάνει ο Μάικλ Τζάκσον και από το δωμάτιο έβγαινε μουσική. Το περιστατικό αυτό επαναλήφθηκε και σε άλλη περίπτωση, αφήνοντας τον κτηματομεσίτη σε αμηχανία.

Επιπλέον, ο Ουμανσκί αφηγείται μια άλλη εμπειρία που συνέβη κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης με έναν πελάτη. Ο πολυέλαιος που κοσμούσε την είσοδο του σπιτιού του Τζάκσον φάνηκε σπασμένος, κάτι που ήταν μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια για τον πελάτη, ο οποίος τελικά κατέληξε να αγοράσει το ακίνητο με το ποσό των 18,1 εκατομμυρίων δολαρίων.
michael_jackson-house_4354__2_
Κλείσιμο

To σπίτι που πέθανε ο Μάικλ Τζάκσον
Η εντυπωσιακή έπαυλη στο Holmby Hills που νοίκιαζε ο Μάικλ Τζάκσον όταν πέθανε, τελικά πωλήθηκε πολύ κάτω από την τιμή που ζητήθηκε. Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο αγοραστής ήταν  ο Στίβεν Μάιερ, ανώτερος διευθύνων σύμβουλος της ιδιωτικής επενδυτικής εταιρείας «Cerberus Capital Management».
michael_jackson-house__1_

Ο Mάιερ αγόρασε το σπίτι με τα επτά υπνοδωμάτια από τον Xάμπερτ Γκουέζ και τη γυναίκα του, όπου αρχικά είχαν καταχωρήσει το σπίτι το 2008 ζητώντας 38 εκατομμύρια δολάρια και στη συνέχεια το νοίκιασαν στον Τζάκσον το 2009 για 100.000 δολάρια. Ο μεγαλομεσίτης Μοχάμεντ Χαντίντ κατασκεύασε το σπίτι το 2002 και οι Γκουέζ
 το αγόρασαν το 2004 έναντι 18,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Αν και μετά τον θάνατο του Τζάκσον ζητούσαν 23,9 εκατομμύρια δολάρια, πουλήθηκε στον Μάιερ για 18,1.

Ειδήσεις σήμερα:

Στενεύει ο κλοιός για τον Γεωργούλη - Πολλαπλασιάζονται οι καταγγελίες

Βίντεο: Τουλάχιστον ένας νεκρός και πέντε τραυματίες στην κατάρρευση πάρκινγκ στη Νέα Υόρκη

Survivor All Star: Ο Ασημακόπουλος είναι ο τελευταίος του τάκου πριν την ένωση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης