Ρομπ Λόου: Ο παλαίμαχος γόης που επανασυστήνεται με το «Unstable» του Netflix

Ρομπ Λόου: Ο παλαίμαχος γόης που επανασυστήνεται με το «Unstable» του Netflix

Στα 80s ήταν συναρπαστικά ωραίος, μέλος του brat pack και σταθερά ανερχόμενος κινηματογραφικός σταρ

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
rob-lowe-mak
Κάποτε στα 80s, ο Ρομπ Λόου ήταν αφίσα στα μισά κοριτσίστικα δωμάτια της υφηλίου. Τα άλλα μισά είχαν κολλημένους στους τοίχους τους τους Duran Duran. Οι έφηβες ξόδευαν χωρίς σκέψη το χαρτζιλίκι τους για να απολαύσουν το είδωλό τους σε μεγάλες διαστάσεις σε ταινίες όπως οι «The Outsiders», «Το μπαράκι του Σεντ Ελμο», «Η σαραντάρα και ο πρωτάρης» και «Χθες το βράδυ».

Μαζί με τον Ματ Ντίλον, τον Τομ Κρουζ και τους υπόλοιπους συνήθεις υπόπτους του εφηβικού box office -κοινώς, το brat pack των 80s-, ο ωραίος Λόου με κάθε νέο ρόλο έμπαινε και πιο βαθιά στα άδυτα των Χολιγουντιανών A-listers. Μέχρι που στις αρχές των 90s, εκείνος αποφάσισε να λοξοδρομήσει προς την τηλεόραση. Ή, για να το θέσουμε σε πιο σωστές βάσεις, η μικρή οθόνη αντικατέστησε τη μεγάλη, γιατί πλέον ήταν η μόνη του επιλογή. Είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση ενός sex tape με πρωταγωνιστή τον ίδιο και δύο γυναίκες, εκ των οποίων η μία ήταν 16χρονη, αλλά και η παραδοχή του ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ από την εφηβεία του. Και τα δύο ήταν μεγάλα φάουλ στα μάτια των teenager fans του.
rob-lowe-mesa

Κλείσιμο
Και παρότι ο Λόου δεν κατάφερε να κάνει τη σημαντική κινηματογραφική καριέρα που υπόσχονταν οι πρώτες ταινίες του, ως τηλεοπτικός αστέρας δεν τα πήγε κι άσχημα. Μέχρι και υποψηφιότητα για Primetime Emmy έχει στο ενεργητικό του για την ερμηνεία του στη σειρά «Δυτική Πτέρυγα», ενώ η συνεπής πορεία του στα μονοπάτια της υποκριτικής -στην ουσία δεν έμεινε ποτέ άνεργος- τον επιβράβευσε το 2015 με το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας.

Προς τιμήν του, μετά τις νεανικές ατασθαλίες και τις κρασοξατανύξεις στα οργιώδη πάρτυ των 80s, ο Ρομπ Λόου δηλώνει νηφάλιος εδώ και 33 χρόνια, ενώ τα 32 από αυτά είναι παντρεμένος με τη make-up artist Σέριλ Μπέρκοφ, με την οποία μοιράζεται έναν αρμονικό και ανέφελο συζυγικό βίο και δύο παιδιά. Επιπλέον, στα 59 χρόνια του παραμένει γοητευτικός, επιτρέποντας στον χρόνο να αφήσει πάνω του τα σημάδια του και είναι πρόθυμος να εξηγήσει όποτε του δίνεται η ευκαιρία ότι η αγάπη και η κατανόηση είναι οι λόγοι που κρατάνε μακριά από τη ζωή του το διαζύγιο.

Φέτος τον βλέπουμε στη μίνι κωμική σειρά του Netflix «Unstable» όπου συμπρωταγωνιστεί με τον γιο του, Τζον Οουεν Λόου. Η σειρά είναι απλώς συμπαθής, αλλά ο παλαίμαχος Λόου απρόσμενα απολαυστικός. Ναι, και οι ωραίοι έχουν χιούμορ, ιδίως όταν μεγαλώνουν.

Unstable | Official Trailer | Netflix
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης