Ποια είναι η πρώην του Τράβις Μπάρκερ που δεν εγκρίνει τις σχέσεις που έχει η Καρντάσιαν με τα παιδιά της

Το μοντέλο Σάνα Μόουκλερ δεν είναι ευχαριστημένο με τη συμπεριφορά της Κόρτνεϊ

Η Σάνα Μόουκλερ, η πρώην σύζυγος του ντράμερ των Blink-182 Τράβις Μπάρκερ, σύμφωνα με ειδήσεις από ξένες ιστοστελίδες, είναι δυσαρεστημένη για τον δεσμό που έχει η τωρινή γυναίκα του, Κόρτνεϊ  Καρντάσιαν με τα παιδιά της.

Ένας follower της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ένα σχόλιο, σχετικά με το αφιέρωμα του Hulu για τον γάμο της Καρντάσιαν και του Μπάρκερ. Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Ελπίζω να λάβετε μια τεράστια συγγνώμη κάποια μέρα για όσα ειπώθηκαν σε αυτό το εκμεταλλευτικό, χρηματιστηριακό τσίρκο».

Α
ν και η Μόουκλερ δεν απάντησε σχετικά, έκανε like στο συγκεκριμένο σχόλιο, υποδηλώνοντας τη θέση της απέναντι σε όσα συμβαίνουν. Όταν ένας άλλος ακόλουθος την αποκάλεσε «μαμά 6 παιδιών», η Μόουκλερ απάντησε πως «η Καρντάσιαν δημοσιεύει περισσότερες φωτογραφίες με τα δικά μου παιδιά, παρά με τα δικά της».


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σάνα Μόουκλερ εκφράζει την αντίθεσή της με όσα συμβαίνουν στο σπίτι του πρώην άντρα της. Σύμφωνα με το Us Weekly, είχε κατηγορήσει
 το μέλος του συγκροτήματος Blink-182, ότι επηρέασε τον δεσμό της με τα παιδιά της.

Όπως είχε δηλώσει στο περιοδικό τον
Μάιο του 2021: «Νομίζω ότι είναι κακόγουστο να έχεις τη νέα σου κοπέλα να κάθεται εκεί ενώ εσύ βάζεις μια νεκροκεφαλή πάνω από το όνομά μου και το ποστάρεις. Αλλά γιατί να το ποστάρεις αν δεν προσπαθείς να με σκιάσεις; Και μετά, φυσικά, ξέρετε, τα παιδιά μου το βλέπουν αυτό. Βλέπουν τον πατέρα τους να προσβάλλει ουσιαστικά τη μητέρα τους, καταλαβαίνετε;».

Ποια είναι η Σάνα Μόουκλερ
Η Σάνα Μόουκλερ είναι Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός, γεννημένη το 1975 στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο τη δεκαετία του 1990, εμφανιζόμενη σε διάφορα περιοδικά όπως το Playboy, το Cosmopolitan και το Brentwood. Ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού Μις Νέα Υόρκη ΗΠΑ το 1995 και ήταν η πρώτη επιλαχούσα στο Μις ΗΠΑ 1995.

Αργότερα μεταπήδησε στην υποκριτική και εμφανίστηκε σε αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των "Love Stinks", "Pacific Blue" και "CSI: Crime Scene Investigation".

Εκτός από την καριέρα της στο μόντελινγκ και την υποκριτική, έγινε γνωστή για την εμφάνισή της στο τηλεοπτικό ριάλιτι "Meet the Barkers", το οποίο παρακολουθούσε τη ζωή της με τον τότε σύζυγό της,
Τράβις Μπάρκερ, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. 

Η Μόουκλερ έχει επίσης συμμετάσχει σε διάφορα άλλα τηλεοπτικά ριάλιτι, όπως το "Dancing with the Stars", το "The Celebrity Apprentice" και το "Bridalplasty". 

Ειδήσεις σήμερα:

Ακρόπολη: «Μας ζητάει συγγνώμη, μου λέει "θέλω να πάμε σπίτι"» - Συγκινεί η μητέρα του 18χρονου

Σάλος με τη μητέρα της Στεφανίδη, υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Υιοθετεί χυδαίο πρωτοσέλιδο για την Χρονοπούλου - Οργή στο ΠΑΣΟΚ

Politico: Οργή από ευρωβουλευτές για τα δωρεάν ταξίδια στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr