Survivor All Star - Γιώργος Κόρομι για Γιώργο Ασημακόπουλο: «Ο χαρακτήρας του τον έβγαλε υποψήφιο»

Survivor All Star - Γιώργος Κόρομι για Γιώργο Ασημακόπουλο: «Ο χαρακτήρας του τον έβγαλε υποψήφιο»

«Ο Ασημακόπουλος είναι για 6η φορά υποψήφιος, κάτι που κι ο ίδιος το περίμενε, άρα κάτι συμβαίνει με τον Ασημακόπουλο» είπε χαρακτηριστικά

survivor-all-star__32_
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος συμπλήρωσε την πεντάδα των υποψήφιων προς αποχώρηση στο Survivor All Star.

Ο παίκτης των Μπλε βγήκε στον «τάκο» μετά τις ψήφους των συμπαικτών του, όμως δεν μπορεί να το δεχτεί. Θεωρεί μάλιστα, πως ο Σπύρος Μαρτίκας μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο «μαγείρεψαν» τις ψήφους.

Ο Γιώργος Κόρομι μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του και τόνισε πως ο χαρακτήρας του ήταν η αιτία να ψηφιστεί.

«Περιμέναμε ότι θα βγει ο Ασημακόπουλος κι ήμουν ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, στον Ασημακόπουλο και τον Νίκο. Περίεργο δεν ήταν, περιμέναμε ότι ίσως βγουν και δύο άτομα. Για μια ψήφο δεν βγήκαν. Ο Ασημακόπουλος είναι για 6η φορά υποψήφιος, κάτι που κι ο ίδιος το περίμενε, άρα κάτι συμβαίνει με τον Ασημακόπουλο», είπε αρχικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs0xl5fvnugh)
Κλείσιμο

«Για κάποιον λόγο δεν ταιριάζει με κάποια άτομα πιθανόν. Αγωνιστικά πιστεύω ότι είναι ένας καλός παίκτης, το έχει αποδείξει κιόλας. Το αγωνιστικό κομμάτι δεν νομίζω ότι είναι ο λόγος που ψηφίζεται ο Ασημακόπουλος, αλλά πιθανόν είναι η συμπεριφορά του, κάποιες κινήσεις που κάνει, έχουμε ξαναακούσει για ειρωνείες κλπ κλπ, οπότε μάλλον ο χαρακτήρας του ήταν που τον έβγαλε υποψήφιο, γιατί αγωνιστικά είναι ένας καλός παίκτης και το έχουμε δει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, ανέφερε για το συμβούλιο του νησιού: «Ανέβηκαν λίγο οι τόνοι, ο Παναγιώτης δεν ήθελε να ψηφιστεί ο Ασημακόπουλος μάλλον. Ο Ηλίας ανέφερε ότι ο Γιώργος είναι μια από εδώ και μία από εκεί. Όπως φυσάει ο άνεμος. Αυτή τη στιγμή φυσάει από εδώ, από την άλλη μπορεί να τον στρέψει βορειοανατολικό, νοτιοανατολικό, κάπως έτσι είναι κι ο Ασημακόπουλος».


Ειδήσεις σήμερα:

Ακρόπολη: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 17χρονο που μαχαίρωσε τον 18χρονο

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από άγρια συμπλοκή σε εμπορικό κέντρο - Τραυματίστηκε και αστυνομικός

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν δουλεύουμε μόνο στο ευρωκοινοβούλιο, συνάπτουμε και σχέσεις» - Η τελευταία συνέντευξη πριν τις αποκαλύψεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης