Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, έγινε πατέρας για τρίτη φορά.
Ο Ντόντα, όπως είναι το χαϊδευτικό του, και η Ντενίς Σεβέρο, απέκτησαν κορίτσι, που θα λάβει το όνομα Giulia.
Η είδηση ανακοινώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη Σεβέρο, που δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού. Η δημοσίευση συγκέντρωσε χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες, με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν ευχές στο ζευγάρι.
Δείτε τις φωτογραφίες
Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο έχει μία ακόμη κόρη από τον πρώτο του γάμο, η οποία είναι 24 ετών και έχει αποκτήσει έναν γιο με την Ντενίς Σεβέρο, που είναι 3 ετών.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση