Κέιτ Μίντλετον, Τομ Χάρντι και Μέγκαν Μαρκλ ανάμεσα στις πιο περιζήτητες... πλαστικές κούκλες

Κέιτ Μίντλετον, Τομ Χάρντι και Μέγκαν Μαρκλ ανάμεσα στις πιο περιζήτητες... πλαστικές κούκλες

Οι ειδικές παραγγελίες κοστίζουν λίγο κάτω από 1.000 δολάρια 

middleton-hardy-markle
Mια γνωστή εταιρεία παιχνιδιών για ενήλικες του εξωτερικού, αποκάλυψε πρόσφατα ότι έχει λάβει πολλές αιτήσεις για κούκλες σεξ διασημοτήτων, όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ. Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Inferno, Mπεν Στράουντ, αρνείται να ικανοποιήσει τα αιτήματα, επικαλούμενος το «γούστο και την ευπρέπεια».

Ενώ η εταιρεία θα μπορούσε ενδεχομένως να βγάλει πολλά χρήματα από τη δημιουργία πλαστικών κούκλων του σεξ με βάση αυτές τις διάσημες προσωπικότητες, ο Στράουντ πιστεύει ότι θα ήταν ανάρμοστο και ασεβές προς εκείνες. «Ποτέ δεν θα ευτελίζαμε τη μνήμη της» δήλωσε στη South West News,  αναφερόμενος στην εκλιπούσα πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία παραμένει ένα αγαπημένο είδωλο παγκοσμίως.
diana-megan-keit

Κλείσιμο
Παρά τα πιθανά κέρδη, ο ο διευθύνων σύμβουλος επιμένει ότι οι αξίες της εταιρείας του δεν καθοδηγούνται αποκλειστικά από το οικονομικό κέρδος. «Αν είχαμε κίνητρο μόνο το χρήμα, θα δημιουργούσαμε κούκλες Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ και θα βλέπαμε μάλιστα και μέσα από τις πωλήσεις ποια είναι η πιο δημοφιλής, αλλά κατά βάθος είμαι βασιλικός» εξήγησε.

Σε δημοσίευμα της Marca αναφέρεται ότι ο Στράουντ αποκάλυψε επίσης ότι η εταιρεία έχει κατακλυστεί από αιτήματα για μια πλαστική κούκλα Τομ Χάρντι. Αν και δεν έχουν δημιουργήσει ακόμη μία, ο Στράουντ ελπίζει ότι ο ηθοποιός θα συνεργαστεί μαζί τους για να δημιουργήσουν ένα επίσημο προϊόν.
hardy-arthro
Aν και ο Mπεν Στράουντ έχει δηλώσει κατηγορηματικά πως δεν θα κάνει καμία βασιλική προσωπικότητα, κούκλα του σεξ, δεν ισχύει το ίδιο για τον Τομ Χάρντι που δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Η Inferno φημίζεται στο εξωτερικό για τις πρωτοποριακές κούκλες σεξ, οι οποίες βασίζονται σε πραγματικές πορνοστάρ. Οι ειδικές παραγγελίες κοστίζουν λίγο κάτω από 1.000 δολάρια και ορισμένες κούκλες μπορούν να ενοικιαστούν για περίπου 750 δολάρια για τρεις ημέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης