Survivor All Star: Ο Κωνσταντινίδης αποχωρεί και ο Ρόκκος έρχεται για το πάρτι της ένωσης - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Ο Κωνσταντινίδης αποχωρεί και ο Ρόκκος έρχεται για το πάρτι της ένωσης - Δείτε βίντεο

Η αποθέωση στον Μαρτίκα και το άδειασμα της παραγωγής, ο μεγάλος καυγάς Τάκη-Αγόρου, η δημοπρασία φαγητού και η «μάχη» της μακαρονάδας

Collage_Maker-21-Apr-2023-01-54-AM-6980
Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είναι ο παίκτης που δεν θα δώσει το παρών στο πάρτι ένωσης του Survivor All Star την Κυριακή (23/4), καθώς το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τους Τάκη Καραγκούνια, Γιώργο Ασημακόπουλο, Νίκο Μπάρτζη και Σπύρο Μαρτίκα που βρέθηκαν μαζί του στον τάκο.

Η μάχη μεταξύ των μικτών ομάδων Ελλήνων και Τούρκων την οποία νίκησαν οι Μπλε με... MVP τον Σπύρο Μαρτίκα ήταν το θέμα συζήτησης της το ίδιο βράδυ στον Άγιο Δομίνικο. Οι νικητές που έφαγαν και χόρεψαν με την ψυχή τους ήταν πανευτυχείς, ενώ οι ηττημένοι έψαχναν να βρουν τι έφταιξε, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να τα βάζει με την επιλογή της ομάδας της και τον σύντροφό της Σάκη που δεν το πήρε πάνω του να βγει μπροστά.

«Εγώ τα έβαλα πάρα πολύ με τον Σάκη σήμερα. Ο Σάκης φταίει που δεν μπήκε. Ο Σάκης αν ήθελε θα μπορούσε να πει “βγαίνω παιδιά δεν ακούω κανέναν”», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φανερά εκνευρισμένη με τον Σάκη Κατσούλη ενώ μπροστά ήταν κι άλλοι παίκτες της ομάδας τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs1rsmo6y2bl)
Κλείσιμο


Η ένταση στους Κόκκινους συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα. Μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος να αποθέωσε τον Μαρτίκα που κέρασε Τούρκους και Έλληνες, όμως οι υπόλοιποι διαφωνούσαν με την επιλογή στο flag race, παρά το γεγονός ότι η Τουρκάλα παίκτρια έχασε από τον Μαρτίκα για ένα στικ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs1rzma2wmtl)


Σύμφωνα με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή η ήττα των Κόκκινων ήρθε γιατί ο Σάκης φοβήθηκε να χάσει ξανά από τον Μαρτίκα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs1sabn92h7d)


Η αποθέωση για τον Μαρτίκα και τις 5 νίκες που πέτυχε δεν σταμάτησε ούτε στην καλύβα των Μπλε, με Ασημακόπουλο, Μάριο και Μπόγδανο να τον φέρνουν σηκωτό και τον ίδιο να τονίζει ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτό που συνέβη στον αγώνα Ελλάδας - Τουρκίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs1s82uc7rw9)


Στη συνέχεια ο 45χρονος φαρμακοποιός έβγαλε και τον καθιερωμένο λόγο του, όμως την ώρα που αποθέωνε τον εαυτό του πίστευε πως είχε σταματήσει η καταγραφή και εκφράστηκε κάπως διαφορετικά.

«Αγχώθηκαν ο καλύτερος παίκτης της Τουρκίας κι ο Σάκης. Ανεβαίνοντας στην αφετηρία, έβλεπα την αγωνία τους, τον παλμό τους και ξεκίνησαν με σφυγμούς. Εγώ ξεκίνησα με κέφια. Ένα outsider που ψηφίζεται ανελλιπώς, ο πιο αδύναμος αγωνιστικά κι η πιο εύκολη ψήφος δεύτερη χρονιά τώρα ακούει στο όνομά μου. Ρεκόρ υποψηφιοτήτων και ψήφων και μάλιστα των ευκολότερων. Η πιο εύκολη επιλογή όταν έχει κέφια, τους στέλνει όλους να γευτούν την απίστευτη χαρά. Μοιράστηκαν τα κέφια μας σε όλη την Μπλε ομάδα. Με ψηφίζουν; Τους προσφέρω δώρα. Συγγνώμη αν ενόχλησα κάποιους, αν τους άγχωσα κι αν έτρεμαν επάνω στα πόδια τους. Μπορεί να τους συμβεί ξανά γιατί η υποτίμηση γυρνά αντίστροφα κι εύχομαι να κρατήσει» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor.

Στην συνέχεια δεν γνώριζε ότι η κάμερα συνέχισε να τον καταγράφει κι είπε με διαφορετικό στυλ. «Τέτοιο εξευτελισμό από αυτό το τελευταίο cue, δεν έχει υποστεί κανένας. Είναι για παραίτηση, άσχημο πετσόκομμα. Μου προσφέρετε υποτίμηση, σας προσφέρω δώρα. Τρέμετε στα πόδια σας. Συγγνώμη για την αγωνία που σας προκάλεσα. Μαλ…α! Δεν υπάρχει αυτό! Η απόλυτη υποτίμηση και δεν θα σταματήσει. Άγγιγμα Θεού η απάντησή μου. Εύχομαι να μην τελειώσει.

Πω. Σεμινάριο. Διδάσκω Survivor να το ξέρεις. Πω πω κλάμα. Αχ τρελαίνομαι με τα cue» ανέφερε ο Μαρτίκας

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs1sdsgro5ep)


Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα για το έπαθλο φαγητού, ο Γιώργος Λιανός συζήτησε με τους παίκτες για τον ελληνοτουρκικό αγώνα, αλλά και το γλέντι που ακολούθησε, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να προτείνει στον Μαρτίκα να βγάλει τα παπούτσια του σε δημοπρασία και να αποσυρθεί από τον αγώνα.

«Μέχρι και ο Σάκης Κατσούλης φοβήθηκε να παίξει το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Σπύρο Μαρτίκα. Αν ήμουν εγώ στη θέση του δεν θα έπαιζα ούτε σήμερα, θα κράταγα τα παπούτσια μου να βγάλω στην Ελλάδα για δημοπρασία. Χαίρομαι που έπαιξα μαζί σου και έχασα. Κέρδισες όλους τους παίκτες. Εύχομαι πραγματικά να μην παίξεις ούτε σήμερα, να σου πουν "ευχαριστώ" όλοι και να φύγεις. Χειροκροτήστε τον Σπύρο Μαρτίκα», είπε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας για τον αντίπαλό του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs1sjeo8n5gx)


Στο τελευταίο αγώνισμα πριν την ένωση οι Κόκκινοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 3-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs1soij21bs9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs1t5pav2jk9)


Οι Μπλε δεν άφησαν το παιχνίδι να ξεφύγει και άρχισαν σιγά-σιγά να βρίσκουν τον δρόμο τους προς τις νίκες με αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν σε 4-4 σε ένα run που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Νικόλα Αγόρου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs1tbaja5wk9)


Μετά την ήττα του από τον Νίκο Μπάρτζη, ο 49χρονος μισθοφόρος φανερά εκνευρισμένος απευθύνθηκε στον Αγόρου, ζητώντας τα «ρέστα» για τα όσα φώναζε στον συμπαίκτη του, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η ένταση κλιμακώθηκε όταν στον καβγά ενεπλάκη και ο Ηλίας Μπόγδανος, τον οποίο ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ακούμπησε, προκαλώντας τον εκνευρισμό του. «Μην με ξανακουμπήσεις» άρχισε να φωνάζει ο Μπόγδανος, έχοντας χάσει την ψυχραιμία του. Τότε ο Μάριος Πρίαμος έπιασε τον συμπαίκτη του, που κατευθύνθηκε με μεγάλο εκνευρισμό προς το μέρος του Τάκη Καραγκούνια. Το ίδιο συνέβη και με τον Νικόλα Αγόρου.

«Δεν θα ξανάρθεις κοντά μου όταν μιλάω με τον Νικόλα» απάντησε στον ίδιο τόνο ο Τάκης Καραγκούνιας, με τον αντίπαλό του να λέει ειρωνικά: «Τι λες ρε άντρα σοβαρά;».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs1tutg1il8x)


Οι Κόκκινοι κατάφεραν να ξεφύγουν δυο πόντους κάνοντας το 6-4, όμως πάλι οι Μπλε κράτησαν επαφή με το σκορ και βρήκαν τρόπο να το πάνε στο 7-7. Ο Σάκης έβαλε ξανά μπροστά τους Κόκκινους με 8-7 και ο Χανταμπάκης νίκησε τον Μαρτίκα για το 9-7. Ο Μπαρτζης κατάφερε να μειώσει σε 9-8, όμως η Μαριαλένα επικράτησε της Σταυρούλας χαρίζοντας τη νίκη στους Κόκκινους με 10-8 και τις μακαρονάδες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs1u9ooulbzl)


Νηστικοί όμως δεν έμειναν ούτε οι Μπλε, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να φάνε ένα πιάτο φαγητό, στο οποίο θα έριχναν τα χρήματα τους στο παιχνίδι των δημοπρασιών με τον Ατζούν Ιλίτζαλι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs1v9j6nioup)


Οι παίκτες των δύο ομάδων συναντήθηκαν ξανά στο συμβούλιο για να μάθουν ποιος από τους Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Τάκη Καραγκούνια, Σπύρο Μαρτίκα, Νίκο Μπάρτζη και Γιώργο Ασημακόπουλο δεν θα γιορτάσουν μαζί με τον Στέλιο Ρόκο στο πάρτι ένωσης που θα γίνει την Κυριακή το βράδυ. Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός εκτός από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα τους ανακοίνωσε ότι μετά την ένωση οι δυο ομάδες θα έχουν μια καλύβα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs1wndzkkvix)


Λίγο μετά τη 1 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που θα δει την ένωση από την τηλεόραση του σπιτιού του είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs1wunyut31d)


«Από το μεσημέρι το σκέφτομαι και νιώθω μια ανακούφιση από την μία. Πραγματικά με κάποιες καταστάσεις είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ εδώ μέσα και με κάποιους ανθρώπους, συμπεριφορές και κωλοτούμπες εν ολίγοις και σκεφτόμουν να γυρίσω στους ανθρώπους μου, στην κοπέλα μου στους φίλους μου και την ζωή μου, που είναι πολύ πιο όμορφη από αυτό που ζω εδώ μέσα. Ήμουν ο εαυτός μου, όπως και πριν από 4 χρόνια. Δεν άλλαξα τίποτα για να μην βγαίνω υποψήφιος, ούτε για συμφέροντα, λυκοφιλίες και να πλαγιάσω παίκτες καλύτερους ή πιο δημοφιλείς» είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας κατά την αποχώρησή του.




Ειδήσεις σήμερα:

Προκαλεί ο Γεωργούλης: Συνδέει την καταγγελία για βιασμό με τις εκλογές

Το πόρισμα για τα Τέμπη: Τι προκάλεσε την τραγωδία λεπτό προς λεπτό

Starship: Αποτυχία ή ιστορικό επίτευγμα η έκρηξη του πυραύλου του Έλον Μασκ;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης