Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Φωτογραφήθηκε μπροστά από τις Πυραμίδες της Αιγύπτου
Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε στο Instagram
H Αλεξάνδρα Παλαιολόγουθέλησε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της.
Η γνωστή ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε το ελεύθερο πρόγραμμά της και αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στην Αίγυπτο. Μάλιστα, φρόντισε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.
Σε αυτό, ποζάρει μπροστά από τις πυραμίδες της Αιγύπτου, κοιτάζοντας προς τον ουρανό, ενώ έχει τα χέρια της ανοιχτά. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Στις πυραμίδες».
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.