Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας αναπολεί τη Βρισηίδα - «Κρίμα, θα ήσουν εδώ μαζί μας χθες»

«Δεν κέρδισα κάτι παραπάνω από τη νίκη μου, γιατί έτσι κι αλλιώς ήμουν εδώ, αλλά δεν ήσουν εσύ» είπε ο παίκτης για τη σύντροφό του

Ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται πως δυσκολεύεται να διαχειριστεί την απουσία της Βρισηίδας Ανδριώτου από το  Survivor All Star. 

Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, ο παίκτης της μπλε ομάδας μίλησε στην κάμερα του Survivor και περιέγραψε τα συναισθήματά του. Όπως είπε, αν το έπαθλο στον διαγωνισμό τραγουδιού πέρσι είχε δοθεί στη σύντροφό του, όπως κι έπρεπε, φέτος θα ήταν μαζί της στον Άγιο Δομίνικο, καθώς ο νικητής/η νικήτρια δίνει το παρών την επόμενη χρονιά στο πάρτι της ένωσης. 

Μιλώντας στην κάμερα του All Star, ο Σπύρος Μαρτίκας δήλωσε αρχικά: «Βρισηίδα μου, πέρυσι δεν νίκησες εσύ στον διαγωνισμό, εγώ νίκησα. Εγώ νίκησα άδικα. Δεν ήθελαν να το δώσουν σε εσένα και κρίμα, γιατί φέτος θα ήσουν εδώ μαζί μας χθες».


«Δεν κέρδισα κάτι παραπάνω από την περσινή μου νίκη, γιατί έτσι κι αλλιώς ήμουν εδώ. Αλλά δεν ήσουν εσύ. Φέτος νίκησε η Ρία. Και ήταν δίκαιο το αποτέλεμσα, γιατί ήταν άξια και ικανή να κερδίσει. Της άξιζε. Όπως άξιζε και στην Εύη αντίστοιχα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.



Ειδήσεις σήμερα:

«Τη σκότωσα για να την λυτρώσω, εκείνη μου το ζητούσε», λέει ο μητροκτόνος από τη Θεσσαλονίκη

Μαφία αλά ελληνικά - Ο «Μανιάτης», τα 3 αδέρφια αστυνομικοί και οι 64 μαφιόζοι

Γιάννης Λύρας: Στα κρατητήρια ο πλαστικός χειρουργός μετά από άγριο καυγά με 92χρονη για τα κοινόχρηστα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr