Αφροδίτη Σκαφίδα: Στη Σαντορίνη με τον Πύρρο Δήμα, λίγο μετά την αποβολή της από το Survivor

«Η αγκαλιά σου είναι ακριβώς εκεί που θέλω να είμαι» γράφει για τον σύντροφό της - Δείτε την ανάρτησή της

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Αφροδίτη Σκαφίδα, αφού αποβλήθηκε από το Survivor All Star, επειδή παραβίασε βασικούς κανονισμούς του παιχνιδιού. 

Η αθλήτρια επέστρεψε στα social media μετά από μερικούς μήνες αποχής λόγω του ριάλιτι και στις πρώτες της δημοσιεύσεις, ανέβασε φωτογραφίες από τη Σαντορίνη, όπου βρίσκεται με τον σύντροφό της, Πύρρο Δήμα.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Αφροδίτη Σκαφίδα μοιράστηκε, μεταξύ άλλων και ένα τρυφερό κοινό στιγμιότυπο με τον χρυσό ολυμπιονίκη, προχωρώντας και σε μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση για τον έρωτά της. 

Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι με φόντο το νησί. Στη λεζάντα, η Αφροδίτη Σκαφίδα γράφει για τον Πύρρο Δήμα: «Στην αγκαλιά σου είναι ακριβώς εκεί που θέλω να είμαι...».

Δείτε την ανάρτηση 

Πριν από λίγες μέρες, το ζευγάρι προχώρησε σε ακόμη μία κοινή ανάρτηση. Οι δυο τους πέρασαν μαζί την ημέρα της Ανάστασης και ο Πύρρος Δήμας δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία έγραψε: «Το φως της Αναστάσεως να πλημμυρίσει τις καρδιές σας».



Κατά την αναχώρησή της για το ριάλιτι επιβίωσης, η Αφροδίτη Σκαφίδα, είχε δηλώσει για τον σύντροφό της: «Στηρίζει την απόφασή μου. Είναι μια απόφαση μεγάλη, αλλά όταν κάνεις μία συζήτηση, γίνεται σε μία βάση όπου υπάρχει σεβασμός, οπότε θα με στήριζε σε οτιδήποτε. Εννοείται πως θα μου λείψει, όλοι θα μου λείψουν και οι συγγενείς μου και οι δικοί μου άνθρωποι».


Ειδήσεις σήμερα:

Η εκεχειρία στο Σουδάν ανοίγει το «παράθυρο» για επαναπατρισμό και άλλων Ελλήνων εγκλωβισμένων

«Κλειδώνουν» οι επιλογές Μητσοτάκη για το Επικρατείας - Η ΝΔ κάνει rebound μετά τα Τέμπη

Κριστιάνο Ρονάλντο: Με τον πάγκο της ομάδας του τα' βαλε ο Πορτογάλος στον αποκλεισμό-σοκ της Αλ Νασρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr