Νίκος Μουτσινάς: Mη στέλνετε δημοσιογράφους να ξεροσταλιάζουν έξω από το πλατό, δεν θέλουμε να μιλήσουμε

Νίκος Μουτσινάς: Mη στέλνετε δημοσιογράφους να ξεροσταλιάζουν έξω από το πλατό, δεν θέλουμε να μιλήσουμε

«Το έχω ζητήσει πολλές φορές, ούτε τη Ματίνα Νικολάου θέλω να τη ρωτάτε πράγματα για εμένα» τόνισε

nikos-moutsinas__5_
Ο Νίκος Μουτσινάς απηύθυνε έκκληση σε όλες τις εκπομπές, προκειμένου να μην στέλνουν δημοσιογράφους για να κάνουν ερωτήσεις στον ίδιο και τη Ματίνα Νικολάου.

Ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ζήτησε για ακόμα μια φορά από τους αρχισυντάκτες των εκπομπών να σταματήσουν να στέλνουν κάμερες και ρεπόρτερ έξω από το πλατό.

Όπως είπε, ο ίδιος δεν θα ήθελε να κάνει καμία δήλωση για το τηλεοπτικό του μέλλον, οπότε δεν θα ήθελε ούτε οι συνεργάτες του να μιλήσουν για εκείνον.

«Θέλω να παρακαλέσω. Να παρακαλέσω, αυτό είναι το πρώτο στάδιο. Είμαι πάρα πολύ ευγενής. Έχω ζητήσει από όλες τις εκπομπές, να μη στέλνουν κάμερες στο πλατό, γιατί δεν θα μιλήσουμε. Όχι από ύφος, απλά δεν θέλω να μιλήσουμε. Στέλνετε καθημερινά κάμερες, είναι οι καημένοι οι άνθρωποι, οι δημοσιογράφοι έξω και δεν φταίει οι καημένοι. Ξεροσταλιάζουν μήπως τους πούμε κάτι και μετά τρέχουμε εμείς στο δρομάκι», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs6patjz4j81)
Κλείσιμο

«Αν τους πατήσουμε ή τους χτυπήσουμε, θα πείτε "δεν ντρέπεστε;". Αν πούμε "φύγετε από εδώ, δεν θέλουμε", θα πείτε ότι φερόμαστε άσχημα. Θα παρακαλέσω προσωπικά τους αρχισυντάκτες να μη στέλνουν κανέναν δημοσιογράφο για την εκπομπή μας. Πραγματικά, το λέω πολύ ευγενικά. Απλά, το έχω πει πολλές φορές, δεν μου αρέσει να με γράφουν. Το έχω ζητήσει πολλές φορές. Ούτε τη Ματίνα Νικολάου θέλω να τη ρωτάτε πράγματα για εμένα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, εξήγησε πως αν πρόκειται να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση, θα το κάνει μέσα από την εκπομπή του. «Δεν βγαίνω να απαντήσω εγώ, λέω στα παιδιά "χίλια συγγνώμη", μου λένε "ναι, αλλά πρέπει να έρθουμε" και μετά, πάνε και πιάνουν την άλλη την κοπέλα για να της πούνε για εμένα ή τα παιδιά, τους Alcatrash. Yπάρχει αυτή η εκπομπή αν θέλουμε να πούμε κάτι για να το πούμε. Έχουμε δύο ώρες και δεν έχουμε θέματα, δεν θα γεμίζαμε την ώρα; Σας παρακαλώ, μη στέλνετε κόσμο να ξεροσταλιάζει έξω», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Σενάριο τρόμου για θερμοκρασίες έως και 50 βαθμούς στην Ελλάδα - Τι λέει ο Λέκκας

Τουρκία: Ο Ερντογάν ακυρώνει όλες τις σημερινές εμφανίσεις του μετά την ξαφνική αδιαθεσία

Γεραπετρίτης: Μηνύσεις σε Εμφιετζόγλου και Ακρίτα μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη από τον Κολωνό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης