Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δημοσίευσε το κλιπ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό, η τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο ακούγεται να λέει πως ο νέος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο.
«Αυτόν τον Ιούνιο στο Max», λέει η ηθοποιός στο κλιπ. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, αλλά και το κοινό της για τη στήριξη που της δείχνουν.
«Ευχαριστούμε την εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες, που αφιέρωσε τόσες ώρες δουλεύοντας σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο», έγραψε αρχικά.
«Έκανε τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα να μοιάζουν με άνοιξη και μας έκανε να δίνουμε πάντα περισσότερα και καλύτερα από όσα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε ή να ονειρευόμαστε. Κι όλους εσάς, το αγαπημένο μας κοινό, που κρατάτε ζωντανές αυτές τις ιστορίες. Αυτό είναι για εσάς. Μέρος 2ο», συνέχισε στη λεζάντα της ανάρτησης.
Στα highlights του 2ου κύκλου, είναι η επιστροφή του Άινταν στη ζωή της Κάρι Μπράντσο, όπως φαίνεται και στο τελευταίο πλάνο του τρέιλερ της νέας σεζόν.
Η πολυεπίπεδη αναπτυξιακή πορεία της GameTech εταιρείας μόνο απαρατήρητη δεν περνάει, λαμβάνοντας μάλιστα πρόσφατα διεθνή αναγνώριση από τους Financial Times μεταξύ του 10% των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών στην Ευρώπη.
Το Β’ εξάμηνο του 2025 φέρνει τρεις καθοριστικούς γραπτούς διαγωνισμούς για το Δημόσιο – ευκαιρίες καριέρας με σταθερότητα, κύρος και προοπτική. Για να τις κατακτήσεις, χρειάζεσαι όχι απλώς διάβασμα, αλλά στρατηγική και στοχευμένη προετοιμασία