Ο γνωστός χορευτής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και δήλωσε αρχικά, πως είχε έρθει σε επαφή με την Ελευθερία Ελευθερίου, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.
«Της Ελευθερίας της τα είπα τα λάθη που έκανε, τα κατάλαβε. Λάθος συμπεριφορά. Την Ελευθερία την ξέρω σαν άτομο, ξέρω τι χαρακτήρας είναι, τι μπορεί να κάνει και τι δυνατότητες έχει. Αλλά επηρεάζεται πολύ εύκολα από τρίτους και το είδαμε και μέσα στο παιχνίδι φουλ αυτό», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs7d1k10bbkh)
«Αν δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Μάριο, θα είναι λάθος. Η Ελευθερία τον υποστηρίζει αυτή τη στιγμή από έξω και της λέω ότι δεν είναι σωστό να υποστηρίζεις ένα άτομο που σε εκμεταλλεύτηκε. Παιδιά, κακά τα ψέματα, για εμένα την εκμεταλλεύτηκε για να φτιάξει το όνομά του. Την εκμεταλλεύτηκε μέσα στο παιχνίδι. Πριν μπουν, τους έζησα μια χαρά εγώ», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Τέλος, αποκάλυψε ποιοι θεωρεί ότι θα φτάσουν στην τελική τριάδα του Survivor All Star. Όπως είπε, στον τελικό θα φτάσουν ο Νίκος Μπάρτζης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Ηλίας Μπόγδανος.
Μάλιστα, προέβλεψε πως νικητής θα αναδειχθεί ο τραγουδιστής, λόγω της αγάπης του κόσμου. «Τον αγαπάει όλη η Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.